EDELWEISS PÄIVÄVOIDE SK 25

28,00 €
sis. alv

AURINKOSUOJAVOIDE KASVOILLE SK 25

Colosé Crème Anti Solaire SPF 25 50ml

Yksi suurimmista ihon ikääntymistä nopeuttavista tekijöistä on UV - säteet.  Colosén laboratorio Sveitsissä on kehittänyt erityisesti herkkiä ihoalueita suojaavan voiteen.  Colosé Edelweiss - voide suojakertoimella 25 sisältää tarkasti kehitetyn koostumuksen UVA - ja UVB -filttereitä,  jotka muodostavat optimaalisen suojan auringonpolttamia ja ikääntymisen merkkejä vastaan.  Lisäksi voide omaa kosteutta sitovia,  aineenvaihduntaa edistäviä sekä Anti-age - ominaisuuksia.  Voide on mattapintainen ja käy myös meikinalusvoiteeksi.

Määrä
Varastossa

EDELWEISS PÄIVÄVOIDE SK 25

Colosén suojaava päivävoide sopii kaikille ihotyypeille,  mutta erityisesti herkälle iholle.  Ultraviolettisäteilylle altistuminen on yleisin syy ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen,  ryppyjen ja maksaläiskien muodostumiseen ja geneettisiin muutoksiin iholla.  UV - suojan sisältävät ihonhoitotuotteet vähentävät auringon ja ilmansaateiden aiheuttamia vaurioita iholla.  Edelweiss päivävoide antaa optimaalisen suojan auringon polttavia ja vanhentavia UVA - ja UVB - säteitä vastaan.  Mattapintainen voide tuntuu iholla kevyeltä eikä se jätä ihoa rasvaisen oloiseksi.

Koostumuksen suojaavat ja hoitavat ainesosat

  • Edelweiss on alppien yrttien kuningatar.  Tottuneena suurelle UV - säteilyn määrälle,  se on muodostanut itselleen monia suojamekanismeja,  joista iho voi hyötyä.  Uute vähentää juonteita ja ryppyjä iholla,  stimuloi eli vilkastuttaa verenkiertoa ja ihon uusiutumista sekä lisää ihon elastisuutta.  Tuloksena on tasainen ja kimmoisa iho,  joka näyttää sekä tuntuu terveeltä ja säteilevältä.
  • Provitamiini B5  -  Panthenol omaa tulehduksia estäviä,  suojaavia ja kosteuttavia vaikutuksia.  Auttaa säilyttämään kosteutta iholla jättäen ihon samettiseksi ja pehmeäksi.
  • Titaanidioksidi on pigmentiltään valkoinen mineraali.  Hyvin ohut ja läpikuultava pigmentti tekee iholle tehokkaan luonnollisen suojan UVA - ja UVB - säteitä vastaan.
  • E  vitamiini toimii antioksidanttina ja hidastaa ihon ikääntymisen vaikutuksia.
  • Sheavoi  -  Karitevoi saadaan voipuun pähkinöistä.  Se on tunnettu rauhoittavista ja tulehduksia estävistä ominaisuuksistaan. 
  • Auringonkukkaöljy pehmentää ja tasoittaa ihon pintaa.
Colosé
16600

Tuotetiedot

Koko
50ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Sinetti
Kyllä

Erityispiirteet

Saatat pitää myös