Upeat ASIAKASETUMME syyskuussa 2018

Hankkiessasi kolme (3) tuotetta syyskuun aikana kertatilauksena, voit hankkia

RIPSISEERUMIN 

etuhintaan 16 € OVH 51,00 € 

Säästä 35 €

EXTREME RIPSISEERUMI

Colosé Extreme Eyelash Serum 4,5ml

Colosén Ripsiseerumi on täydellinen ripsien ja kulmakarvojen hoitotuote. Tekee ripsistä ja kulmista vahvemmat ja tuuheammat. Ehkäisee ripsien ja kulmakarvojen katkeilua ja ohentumista. Se elvyttää uusien karvojen kasvua ja karvan kasvuikä pitenee. Öljytön koostumus sopii myös ripsipidennysten kanssa. Huoltoväli pitenee, kun ripsiä irtoaa vähemmän. Aktiiviset raaka-aineet koostuvat biomimetic peptidestä ja vitamiineista kuten biochan A. Ei sisällä lääkeaineita!

Käyttö: Puhdistuksen jälkeen sivellään seerumia suoraan ripsien juureen tai kulmakarvoihin. Yksi veto riittää, jätä kuivumaan. Tämän jälkeen voit käyttää normaalit ihonhoitotuotteesi. Käytä ripsiseerumia aamulla ja illalla kahden kuukauden ajan. Sen jälkeen ylläpitohoitoon riittää kerran päivässä. 

TAI

ALPPIYRTTISEERUMIN 

Etuhintaan 15 € ovh 45 €

Säästä 30 €

ANTI-AGE ALPPIYRTTISEERUMI

Colosé Herbs of Alps Booster concentrate 30ml

Colosén Alppiyrttiseerumi edesauttaa ihon uusiutumista, rakenteen kiinteytymistä sekä estää auringosta johtuvaa ihon ikääntymistä eli valovanhenemista.  Pehmentää karheaa ja paksuuntunutta ihoa.

Asiakasetutuote voi vaihtua toiseen lähinnä saman arvoiseen, mikäli etuun varattu tuote-erä loppuu. Vaihtumisesta ilmoitetaan asiakkaalle heti.