Odotettu marraskuun huipputarjous!

EGALISANTE 24H KOLLAGEENIVOIDE 50ml

Suosittu kollageenivoide, jonka akaasiasta saatava kasvikollageeni tukee kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Kosteudensitomiskyky on yksi upea ominaisuus voiteessa. Säännöllisesti käytettynä voide lisääkin iholle joustavuutta pehmentäen samalla ihon juonteita. Sisältää sekä UVA- ja UVB-suojat.

KASVIEN KANTASOLUSEERUMI 50ml

Alppikukan ja argan kasvien kantasolut ylläpitävät ihon kantasolujen toimintaa. Anti-age mineraali cocktail; sinkki, kupari ja magnesium auttavat soluja uusiutumaan. Avokadoöljyn rasvahapot ja vitamiinit kosteuttavat ja ylläpitävät ihon hyvinvointia. Loistava tuote Kasvienkantasolu 24H voiteen tai Egalisante 24H voiteen alle ravitsemaan syysihoa.

Toivottu, perinteinen

SILMÄNYMPÄRYSVOIDE 15ml

Akaasiasta saatava kasvikollageeni hoitaa herkkää silmänseudun ihoa. Ravitseva, kosteuttava voide vie tummuutta silmänympärysiholta sekä ehkäisee ryppyjen ja juonteiden syntyä tehokkaasti. Pieni määrä voidetta taputellaan kevyesti iholle ja nautitaan virkistyneestä katseesta!

BASIC YÖVOIDE 50ml

Kevyt yövoide suojaa, kosteuttaa, pehmittää ja tasapainottaa ihoa. Sen avokadoöljy, aminohapot sekä allantoiini tukevat ihon yöaikaista uudistumista. Antaa iholle samettisen tunteen.

KOMPAKTI VÄRIVOITEET 4,5g

Sävyt: Nude, Beige Vanille, Caramel, Cappucchino, Coco

Rakastetut, ohuet ja modernit värivoiteet tasoittavat ihon värivirheitä. Antavat kauniin kuulakkaan meikkipohjan mukautuen ihon omiin sävyihin tukkimatta sitä. Sisältää sekä UVA- että UVB-suojat.

HUULIPUNAT Lipstick 4g

Hoitavat huulipunat antavat kasvoille hehkua!

Miesten biomimeettiset ihonhoitotuotteet

ENERGISOIVA SEERUMI 50ml

Voidegeeli imeytyy ihonpintaa syvemmälle. Sen hivenainecocktail; sinkki, kupari ja magnesium yhdessä aktivoivat solujen uudistumista sekä ehkäisevät vanhenemisen merkkejä. Käyttö puhtaalle iholle, myös silmänympärysiholle.

24H KOSTEUTTAVA VOIDE 50ml

Miesten 24H voide korjaa, kosteuttaa, ravitsee sekä ennaltaehkäisee ihon ikääntymistä. Sisältää ravitsevan hivenainecocktailin; sinkki, kupari, magnesium. Vanhenemista ehkäisevä anti-age yhdistelmä meren mineraaleja ja hyaluronihappoa. Kosteuttavaa jojobaöljyä sekä vitamiinirikasta avokadoöljyä. Käyttö puhtaalle iholle sellaisenaan tai ENERGISOIVAN seerumin päälle.

SUIHKUGEELI 3in1

PH tasapainotettu monikäyttöinen suihkugeeli sekä vartalolle että hiuksille. Miellyttävä koostumus, joka jättää iholle pehmeän raikkaan tunteen.

MARRASKUU PDF