KOTISI ON SALONKISI

Meillä on henkilökohtainen joululahja SINULLE.
Naisten erittäin hoitava ja vaahtoava SUIHKU-KYLPYGEELI
valitessasi jonkin upeista JOULUN LAHJAPAKETEISTAMME 1.11. – 16.12.2018


Rakkauden lämmöllä - With lots of love suihku- kylpygeeli- 150 ml 1 lahja/ asiakas


Herkkä iho tarvitsee huolenpitoa. Ihastuttava mantelintuoksuinen suihku-kylpygeeli sopii mainiosti päivittäiseen käyttöön ihoa hellivän ja erittäin hoitavan koostumuksensa ansiosta. Suojaa, ravitsee ja rauhoittaa ärtymisherkkää ihoa. Luonnolliset kasvipohjaiset tensidit puhdistavat hellävaraisesti samalla, kun geeli vahvistaa ihoa ja tasapainottaa ihon pH arvoa.

HALUATKO ENEMMÄN AIKAA MUILLE JOULUVALMISTELUILLE?

Me Colosélaiset autamme Sinua laadukkailla, suosituilla lahjaideoillamme jo hyvissä ajoin, jolloin sinulle jää mukavasti aikaa muihin joulun valmisteluihin.

Lahjatuotteet 1 – 6 on pakattu kestävään juuttilaukkuun, mukana pikkupyyhe.

1.Miehekästä raikkautta

Kosteuttava, tehokkaasti puhdistava ja raikkaan tuoksuinen suihkugeeli sopii päivittäiseen peseytymiseen. Ihoa virkistävä pesugeeli ravitsee herkkääkin ihoa. Samassa paketissa vaativiin tilanteisiin tehty deo roll-on, joka antaa ihon hengittää ja pitää epämiellyttävän hienhajun loitolla.

Sport suihkugeeli 200 ml
Deo roll – on Intense 75 ml
Toilet laukku Kasvopyyhe

2. Hoitoa miehen kasvoille

Tärkeimmät tuotteet miehille ovat After shave -tuote ja kosteuttava voide tai seerumi. Kosteuttavaa seerumia voi käyttää aamuin illoin tai tarpeen mukaan, After shave -laput puolestaan rauhoittavat parta-alueen parranajon jälkeen. Täydellistä hoitoa!
Rauhoittavat After Shave- laput parranajon jälkeen 60 kpl
Energisoiva Seerumi 50 ml erikoispakkaus
Toilet laukku
Kasvopyyhe

3. Jalkojen jaksamiseen

Hymyilevien jalkojen salaisuus on hoito. Monitehoinen jalkavoide rauhoittaa tulehduksia, pehmittää kovettumia, viilentää ja poistaa turvotusta jaloissa. Kuori jalkojen ja vartalon ihoa, jolloin tehostat hoitotuotteiden imeytymistä ja vähennät epämiellyttävien tuoksujen muodostumista iholla. Paketin vartalonkuorintavoide sopii herkällekin iholle, koska pyöristetyt merihiekkarakeet ovat erittäin hellävaraisia, eivätkä raasta ihoa rikki.
Jalkavoide Mollifiante 150 ml
Vartalonkuorintavoide 150 ml
Toilet laukku
Kasvopyyhe

4. Hellyyttä käsille ja vartalolle

Täyteläinen ja hoitava käsivoide on kuin parafiinihoito käsillesi. Pitää kädet pehmeinä ja sileinä myös kovilla pakkasilla. Paketissa lisäksi hoitava vartalovoide, joka tekee vartalosi ihosta samettisen ja kiinteyttää veltostunutta ihoa. Miellyttävä tuoksu sopii herkällekin iholle.
Käsivoide Exclusive 100 ml
Vartaloemulsio Hydroactive 200 ml
Toilet laukku
Kasvopyyhe

5. Kauniiseen meikkipohjaan

Peittävällä meikkipuuterilla saat tasoitettua isommatkin ihon värivirheet, näpyt ja tummat silmänaluset. Mattapintainen, läpikuultava irtopuuteri kiinnittää meikin ja pitää kiiltävän ihon kurissa koko päivän. Loistava paketti samettista ihoa hakeville!
Irtopuuteri 30 g
Peittävä meikkipuuteri 4,5 g
Toilet laukku
Kasvopyyhe.

6. Kevyeen päivämeikkiin

Luonnollisen lopputuloksen saat aikaan sävyttävällä BB-päivävoiteella. Ohut kollageenivoide paitsi tasoittaa ihon väriä myös hoitaa ja kosteuttaa. Irtopuuteri suojaa ihoa ja kiinnittää meikin kestämään kauniina kauemmin. Vedetön irtopuuteri on tehokas suoja myös pakkasta vastaan koko perheelle.
Sävyttävä kosteusvoide Sportcream 50 ml
Irtopuuteri 30 g
Toilet laukku
Kasvopyyhe

7. Rennosti reissuun TALVEN ERIKOISLAJITELMA

Paketin yövoide, käsivoide ja UUTUUS vartalovoide kosteuttavat kuivaa, talven koettelemaa ihoa. Suihkugeeli ei kuivata vaan tasapainottaa ihon pH:n pesun jälkeen. Paketti koko vartalon hoitoon!
Basic yövoide 50 ml
Käsivoide 50 ml
Suihkugeeli 50 ml
UUTUUS Bodylotion-vartalovoide 50 ml
Rajoitettu erä!

JOULUN LAHJAPAKKAUKSET PDF