Odotettu joulukuun huipputarjous!

KAVIAARIVOIDE 50ml

Ylellinen voide kaikkiin ikääntymisen näkyviin merkkeihin. Helli ihoasi tällä runsasravinteisella luksusvoiteella, joka pitää ihosi säteilevän kauniina päivästä toiseen.

TYRNINAAMIO 50ml

Todellinen monitoimituote, joka saa ihosi tuntumaan napakalta ja sileältä. Käytä pikakaunistavana naamiona, meikinpohjustustuotteena tai voiteen alla tasoittamaan ihon pintaa.

KAVIAARI SILMÄNYMPÄRYSVOIDE 50ml

Tuloksellisesti ohutta ja herkkää silmänympärysihoa hoitava täsmätuote ravitsemaan, kiinteyttämään ja tasoittamaan ihoa. Käytä myös huulten ympärysihon sekä kaulan tehohoitoon.

SILOTTAVA ROLL-ON 15ml

Täsmähoitoa väsyneelle silmänympärysiholle ja kiinteytystä juonteille. Kätevä levittää roll-on päänsä avulla. Halutessasi tehosta virkistävää vaikutusta käyttämällä tuotetta viileänä.

PUHDISTUSGEELI 150ml

Vaahtoava puhdistustuote öljyrasvaiselle, epäpuhtaalle iholle. Sopii hyvin myös rintakehän ja selän alueen epäpuhtauksien hoitoon.

HELLÄVARAINEN KASVOVESI 250ml

Rauhoittavaa kamomillaa sisältävä kasvovesi viimeistelee ihonpuhdistuksen ja valmistelee ihosi hoitotuotteille. Ehkäise ihosi pintakuivuus käyttämällä kasvovettä aamuin illoin!

Miesten biomimeettiset ihonhoitotuotteet

DETOX LAPUT 60 KPL

Poistavat iholta epäpuhtauksia ja kirkastavat ihosi sävyä. Käytä kuurina kasvoveden sijasta tai nopeana ja helppona aamupuhdistustuotteena – kätevät myös matkalla mukana.

EDT SOUFFLE VERT 50ml

Ajaton tuoksu modernille miehelle. Kevyt ja raikas ensituoksu veriappelsiinia ja viikunaa täydentyy setri-, santeli- ja guajakkipuusta saatavaan pohjatuoksuun.

HUULIKIILTO BRILLANT 4g

Suojaa ja kaunista huuliasi tällä kevyen sävyn ja kauniin kiillon antavalla, hoitavalla huulikiillolla.

JOULUKUU PDF