Careliánan helmikuu!

PUHDISTUSEMULSIO

Lievästi pH-arvoltaan hapan puhdistusemulsio levitetään kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle puhtain käsin. Pyöritellään hellävaraisesti, jotta puhdistusemulsion puhdistavat aineosat ehtivät vaikuttaa. Huuhtele haalealla vedellä tai pyyhi kasvopaperilla. Viimeistele kasvovedellä.

RUUSUKASVOVESI

PH tasapainotettu kasvovesi viimeistelee puhdistuksen vieden loput epäpuhtaudet iholta, supistaa ihohuokoset suppuun sekä edesauttaa hoitotuotteiden imeytymistä. Erittäin tärkeä tuote iholle myös talviaikaan.

KEHÄKUKKA KOSTEUSEMULSIO

Ravinteikas emulsio sisältää runsaasti B ryhmän vitamiineja sekä A- ja C-vitamiineja. Aktivoi ihon luonnollista toimintaa sekä vähentää ihon punakkuutta. Loistava lisäkosteuttaja erittäin kuivalle iholle päivävoiteen alle.

VEHNÄNALKIONAAMIO

Erityisesti kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettu voidenaamio. Vitamiinirikas vehnänalkioöljy ravitsee, kirkastaa ihoa ja lisää ihon vastustuskykyä. Käyttö 1-2 kertaa viikossa. Tarvittaessa vaikka joka yö kuuriluontoisesti erittäin vaativalla talvikaudella.

MEIKKIVOIDE SK 15

Meikkivoide suojakertoimilla suojaa ihoa kevät auringolta. Sisältää sekä UVA- että UVB-suojat. Kaunis viimeistelty lopputulos..

SILMÄMEIKINPOISTOLAPUT

Antiseptiset, hajusteettomat ja hellävaraiset voiteella kyllästetyt laput poistavat silmämeikin tehokkaasti. Hoitavat myös talven kuivattamaa silmänympärysihoa allantoiinin, kamomillan ja glyseriinin ansiosta.

VEDENKESTÄVÄN SILMÄMEIKINPOISTOLAPUT

Hajustamattomat ja antioksidanttiset silmämeikinpoistolaput ravitsevat ja vahvistavat silmäripsiä hoitaen myös herkkää ihoa silmän ympärillä. Tarkoitettu erityisesti vedenkestävän silmämeikin poistoon.

PARTABALSAMI

Ohut, tehokas kosteuttaja suojaa miehen ihoa parranajon, suihkun/saunan jälkeen. Rauhoittaa punoittavaa ja ärtynyttä ihoa. Balsamin valikoidut raaka-aineet ovat erityisesti suunnattu miehen ihon rakennetta tukemaan, vahvistamaan ja hoitamaan.

HUULIHOIDE

Mehiläis-, carnauba-ja candelillavahat suojaavat herkkiä huulia tuulelta ja viimalta. Erittäin riittoisa koko perheelle sopiva tuote.

HELMIKUU PDF