Careliánan maaliskuu!

SPORTCREAM

Suosittu kevyesti sävyttävä päivävoide antaa kevätkasvoille sävyä ja huolekkuutta. Sen akaasiasta saatava kasvikollageeni muistuttaa ihossa olevaa kollageenia tukien ihon kimmoisuutta sekä E- ja C vitamiini yhdessä vahvistaa ja raikastaa ihoa. Sisältää UV-filtterit.

DETOX 24H KASVOVOIDE

Pitkäkestoisesti kosteuttava 24H Detox- voide epäpuhtauksia vastaan. Sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Korjaa ihon eri kerrosten vaurioita, uudistaa ihoa ja lisää ihon solujen toimintaa. Poistaa iholta epäpuhtauksia, kuona-aineita sekä suojaa ihoa vanhentavilta vapailta radikaaleilta. Käytetään puhtaalle iholle aamuin illoin. Suosittelemme Detox seerumia täydentämään ja lisäämään voiteen tehoa mm. kollageenin ja elastiinin muodostumisessa.

DETOX LAPUT

Syväpuhdistavat ja kirkastavat hoitolaput poistavat kasvoilta epäpuhtauksia, meikin ja naamion jäämiä. Ota mukaan treenikassiin tai täydennä puhdistusta kasvoveden sijaan. Loistava tuote matkoilla käytettäväksi.

ALOE KOSTEUSEMULSIO

Kosteusemulsion aloe barbadensis normalisoi talin eritystä sekä rauhoittaa ihoa. Täydellinen tuote nuorelle iholle käytettäväksi Puhdistusgeelin kanssa.

VARTALON KUORINTAVOIDE

Luontoystävällinen pyöreärakenteinen hiekka kuorii hellästi ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa. Kuorinta aktivoi ihon omaa luonnollista toimintaa, poistaa nesteitä sekä elävöittää ihoa. Kuori ihoa 1-2 kertaa viikossa, jolloin ihosi säilyy kirkkaana ja terveen näköisenä viikosta toiseen! Sisältää lisäksi arvokasta shea-voita, C- ja E-vitamiinia sekä kasviproteiineja.

VARTALOEMULSIO HYDROACTIVE

Erittäin riittoisa vartalonkosteuttaja. Pehmentää ihoa auttaen sitomaan kosteutta ihoon. Näin ihosi on kaunis ja kosteutettu. Sisältää arvokkaita kasvirasvoja, shea-voita sekä silkki- aminohappoja.

ENERGISOIVA SEERUMI

Käyttö puhtaalle iholle, myös silmänympärysiholle! Voideseerumin tehokas hivenaine-cocktail; sinkki, kupari ja magnesium yhdessä muiden tarkasti valikoitujen raaka-aineiden kanssa aktivoivat solujen uudistumista parhaalla mahdollisella tavalla. Ehkäisee tehokkaasti vanhenemisen merkkejä. Helppo levittää ja käyttää!

AURINKOPUUTERI

Luonnollisen korostuksen ja sävyn kasvoille saat erittäin riittoisasta Aurinkopuuterista. Korostaa kauniisti kasvojesi ainutlaatuisia piirteitä.

HUULIKIILTO BRILLANT

Kevyen, kauniin värin ja kiillon lisäksi sen sisältämä shea-voi hoitaa ja suojaa ohutta ihoa ehkäisten mm. rohtumien syntyä. E-vitamiini puolestaan aktivoi ihoa. Sisältää UVB-filtterin.

MAALISKUU PDF