Careliánan huhtikuu!

IHONHOITOÖLJY

Tehokas hoitoöljy koko perheen käyttöön. Tekee ihon joustavaksi ja miellyttäväksi hetkessä.  Sisältää tärkeitä ihon ravintoöljyjä kuten jojoba-, manteli- ja oliiviöljyä sekä rauhoittavaa mäkikuismaa.

LIPOSOMIGEELI

Elvyttää varttuneen ihon uusiutumista ja pitää yllä ihon kosteustasapainoa estäen näin ryppyjen muodostumista. Koostumus sisältää neidonhiuspuu -uutetta, joka tunnetaan yhtenä tehokkaimpana luonnollisena anti-age-aineena. Liposomit kuljettavat uutteen solutasolle,  jossa se pääsee vaikuttamaan myös ihon syvempiin rakenteisiin. Kaikille ihotyypeille kuuriluontoisesti.

PUHDISTUSVOIDE

Syväpuhdistava ja ihon pH:ta suojaava puhdistusvoide kasvoille, kaulalle ja dekoltee alueelle. Sisältää ihon toimintaa aktivoivia C- ja E-vitamiineja sekä desinfioivaa ja virkistävää mentholia. Päivittäiseen käyttöön, myös herkkä- ja kuivaihoisille.

AVOKADOEMULSIO

Sopii päivä- ja meikinalusvoiteeksi kuivalle ja rasittuneelle iholle. Sisältää avokadoöljyä, jossa on runsaasti iholle tärkeitä vitamiineja, kuten A-, B-, E-  ja  D-vitamiinia, sekä ihoa suojaavia rasvahappoja. Sopii myös rasvoittuvalle ja sekaiholle, sillä avokadon rasvahapot ja vitamiinit rauhoittavat rasvantuotantoa ja estävät pintakuivuutta.

EGALISANTE

Kasvikollageenia sisältävä erikoisvoide sopii kaikille ihotyypeille sekä yö-, että päivävoiteena. Tasoittaa ihon pintaa ja pitää sen joustavana ja raikkaana pitkään. Akaasiapuun kasvikollageeni pitää ihon kimmoisana, nuorekkaana ja eloisana tehokkaan kosteudensitomiskyvyn ansiosta. Sisältää UVA- ja UVB-suojia.

KASVIEN KANTASOLU - SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Silmänympärysiholle kehitetty täsmätuote taistelee ryppyjä, juonteita, tummia silmien ympäryksiä ja turvotusta vastaan. Voiteen kantasolut ja täydellisesti imeytyvä rakenne silottavat ihoa ja buustaavat ihosoluihin elinvoimaa sekä nuorekkuutta.

AHA3 KUORIVAT HEDELMÄHAPPOLAPUT

Kuorivat hedelmähappolaput poistavat hellästi, mutta tehokkaasti kuolleita ihosoluja ihon uloimmasta kerroksesta ja edistävät solujen uudistumista, jolloin ihon pinta tasoittuu. Palauttaa iholle nuorekkaan elinvoiman ja säteilyn.

KOMPAKTI VÄRIVOITEET

Tasoittaa kauniisti ja luonnollisesti ihon kirjavuutta ja epätasaisuutta esim. couperosaiholla. Pehmeä koostumus sulautuu hetkessä ihoon ja näyttää luonnolliselta. Koostumus suojaa ihoa kuivumiselta eikä tuki ihohuokosia. Sisältää UVA- ja UVB-filtterin. Jättää iholle mattapinnan.

HUHTIKUU PDF