1.4.-31.5.2019

Asiakasetu 3 tuotteen ostajalle on voimassa kun ostat omalta jälleenmyyjältäsi, ei nettimyyntiä.

HYALURON4 VARTALOVOIDE ETUHINTAAN 24,00 €

Voiteen mukana saat hyödyllisen kuivaharjan.

KUIVAHARJAUS - VINKKI TASAISEEN IHOON

Päivittäinen säännöllinen harjaus nuorentaa ihoa ja vähentää selluliittia iholta.
Kuivaharjauksessa ihoa hierotaan pyörivällä, aina sydäntä kohti suunnatulla liikkeellä. Harjan paineen pitää tuntua miellyttävältä ja painetta voi lisätä ihon tottuessa käsittelyyn.


Ihon kuivaharjaus

Voit aloittaa harjauksen tehokkaammilla otteilla. Harjaus aloitetaan jalkapohjista, joista siirrytään vähitellen sydäntä kohti. Kun reidet on harjattu, siirrytään käsivarsiin kämmenistä alkaen. Viimeiseksi harjataan vartalo. Vatsa harjataan laajoilla pyöreillä liikkeillä. Vyötärö ja pakarat harjataan napakammin, varsinkin, jos on kertynyt senttejä ko. alueille. Kevennä otetta alueilla, joissa iho on ohuempi, kuten käsivarsien ja reisien sisäpuolella ja kaulalla. Nämä alueet kannattaa harjata pehmeämmin ottein. Voit harjata kevyesti myös kasvot, rinnat ja kaulan. Harjaa kasvot ja kaula hyvin kevein liikkein alhaalta ylöspäin. Jos poskipäillä on couperosaa, eli laajentuneita punaisia verisuonia, jätä nämä kohdat harjaamatta.

Harjaa 5-10 minuuttia 1-2 kertaa päivässä. Aloita kevyesti ja lisää voimakkuutta oman tuntemuksesi mukaan. Kuivaharjaus on erinomainen keino vilkastuttaa ihon hiusverisuonien toimintaa ja poistaa ihon pinnasta siihen helposti kertyvä ylimääräinen marraskesi.

Tuloksena sileä ja kaunis iho
Harjauksen jälkeen siirrytään lämpimään suihkuun ja huuhdellaan käsitelty iho. Iholle levitetään suihkun jälkeen kosteuttava vartalon hoitovoide. Kuivaharjaus tasoittaa ihon talineritystä. Säännöllinen kuivaharjaus tekee iholle ihmeitä; iho muuttuu sileäksi ja hyvän väriseksi. Muutos on vähittäinen ja vie aikansa ennen kuin tämä yllättävän hellävarainen menetelmä saa ihon uusiutumaan kauttaaltaan. Joidenkin viikkojen jälkeen säännöllinen kuivaharjaus ja vartalon kosteutus palkitsee sinut ja sinulla on kirkas, tasainen ja terveen näköinen iho.