HYALURON4 SILMÄNYMPÄRYSGEELI

55,00 €
sis. alv

Colosé Hyaluron4 Refresh Eye Gel 50ml

KOSTEUTTAVA HYALURONIGEELI SILMÄNYMPÄRYSIHOLLE

Silmänympärysgeeli elvyttää ja täyttää tehokkaasti ihon kosteusvajeita, ennaltaehkäisten juonteiden ja ryppyjen muodostumista. Se säätelee ihon kosteustasapainoa tehden ihosta pehmeämmän ja joustavamman. Kevyt koostumus imeytyy hyvin ja on kehitetty hoitamaan erityisesti herkkää silmänympärysihoa.

Määrä
Varastossa

Ohut geeli sopii kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. 4 erilaista hyaluronihappoa sekä peptidien yhdistelmä korjaa ja vahvistaa ihoa sisältäpäin sekä syväkosteuttaa ihoa. Palauttaa silmänympärysiholle luonnollisen heleyden ja kirkkauden, iho tasoittuu sekä ulkoiset vanhenemisen merkit vähenevät. Vaalentaa tummentumia silmien ympärillä.

Hyaluron4 - sarjan kaikissa tuotteissa on seuraavat tehoavat raaka - aineet : 

  • 4 hyaluronihappoa

Muodostavat tehokkaan ja kokonaisvaltaisen yhdistelmän, joka syväkosteuttaa ihoa sekä säilyttää ihon kosteuden.
Täyttää ihon kosteusvarantoja sitoen kosteutta ilmasta ihoon ja muodostaa iholle suojaavan kalvon, estäen näin kosteuden häviämistä iholta.

  • Kasviglyseriini

Ylläpitää ihon luonnollista puolustusmekanismia: Parantamalla ihon luontaista vastustuskykyä, se auttaa suojaamaan ihoa ulkoisilta haitoilta (kylmä ilma, tuuli, ilmansaasteet, UV-säteily jne.). Se muodostaa näkymättömän suoja filmin iholle, joka vähentää stressitekijöiden vaikutuksia orvasketeen.
Parantaa ihon kimmoisuutta: Kireän tuntuinen iho saa tarvitsemaansa kosteutta. Glyseriinin ihon pintaa kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi, ihon elastisuus paranee pysyvästi ja iho tuntuu miellyttävältä.
Säätelee kuivan ihon liuskoittumista eli ”pölisemistä”: Se auttaa myös pintakuivan ihon hilseilyä syväkosteuttamalla ihoa sekä vähentäen kuivan ihon muodostumista, jättäen näin ihon uloimmat kerrokset ehjiksi ja sileiksi.
Korjaa epidermistä: Edistää rasvahappojen muodostumista ja on näin tärkeä tekijä ihon paranemisessa sekä eheytymisessä.
Tasoittaa ja pehmittää: Pintaa kosteuttavat ominaisuudet auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainon vakaana, tehden ihon sileämmäksi. Glyseriini myös kosteuttaa ja parantaa ihon kuntoa, tehden ihon pehmeämmäksi.

  • Biosaccharide gum-1

on luonnollinen kosteustekijä, jonka vaikutus on pitkäkestoinen.
Tekee tuotteen miellyttävän tuntuiseksi ja helpottaa levittämistä kasvoille.
Kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti.

  • Pantenoli - Provitamiini B5 

Omaa tulehduksia ehkäiseviä, ihoa suojaavia sekä kosteuttavia ominaisuuksia.
Auttaa säilyttämään ja ylläpitämään ihon luontaista kosteustasapainoa, jättäen ihon samettiseksi ja pehmeän tuntuiseksi.
Kosteuttavien sekä tulehduksia estävien ominaisuuksiensa vuoksi sen on todettu rauhoittavan ärsytyksiä iholla, nopeuttavan pienten haavaumien paranemista lisäämällä ihon epitelisaatiota eli terveen ihon muodostumista, sekä tekevän kuivasta ihosta pehmeämmän tuntuisen ja kimmoisamman.

  • Kalsium ja aminohapot 

Pitävät yllä orvaskeden luonnollista toimintaa ja lisäävät tärkeiden ihosolujen aktiivisuutta, vahvistaen näin ohuen ja hauraan ihon rakennetta.
Vahvistaa ja kiinteyttää ihoa, palauttaa ihon kimmoisuuden sekä silottaa epätasaisuuksia iholla.

Lisäksi silmänympärysgeelissä vaikuttavana aineena:

  • Peptidit - Palmitoyl Tripeptide-5 

Peptiditeknologia sekä erinomaiset vaikuttavat raaka-aineet tehoavat silmänympärysihon moniin ongelmiin korjaten ja parantaen ihon rakennetta sekä silottaen herkkää silmänympärysihoa.
14 päivän käytön jälkeen ovat kuluttajat huomanneet jopa tummien silmänalusten vaalenemista. Loistavien anti-age vaikutusten lisäksi, kliiniset kokeet osoittivat tuotteen täyttävän kuluttajien vaatimukset kaikilla tärkeillä osa-alueilla arvosteltaessa silmänympärystuotteen vaikuttavuutta.

Colosé
11130

Tuotetiedot

Koko
50ml
Ihotyyppi
Kuiva iho

AQUA - GLYCERIN - BUTYLENE GLYCOL  -  CARBOMER  -  SODIUM ACETYLATED HYALURONATE
SODIUM HYALURONATE  -  SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER  -   HYDROLYZED HYALURONATE
XANTHAN GUM  -  PHENOXYETHANOL  -  BIOSACCHARIDE GUM-1  -  PALMITOYL TRIPEPTIDE-5
DUNALIELLA SALINA EXTRACT  - PANTHENOL  -  3-AMINOPROPANE SULFONIC ACID
CALCIUM HYDROXYMETHIONINE  -  POTASSIUM SORBATE  -  ETHYLHEXYLGLYCERIN  -  SODIUM BENZOATE SODIUM HYDROXIDE  -  PENTOLACTONE  -  PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL  - PPG-26-BUTETH-26
HYDROXYETHYLCELLULOSE  -  PENTYLENE GLYCOL  -  POLYSORBATE-20  -  CITRIC ACID

Hyaluron4
miniHA  -  AcHA  -  HA-T  -  Hyacross

Kasviglyseriini

Peptidit
Palmitoyl Tripeptide-5

Biosaccharide gum-1

Panthenol - Provitamiini B5

Kalsium ja aminohapot

KÄYTTÖ

Huolellisen kasvojen puhdistuksen jälkeen, levitä pieni määrä tuotetta sormenpäihän ja imeytä tuote taputtelemalla se hellävaraisesti silmänympärysihoon. Käytä aamuin ja illoin ennen muita ihonhoitorutiiniisi kuuluvia tuotteita. Vältä suoraa kosketusta silmään.

Saatat pitää myös