KASVOVESI RUUSU

23,00 €
sis. alv

ALKOHOLITON KASVOVESI 

Colosé Tonique astringent sans alcool 200ml

Colosén kevyt alkoholiton kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, supistaa ihohuokosia sekä parantaa hoitotuotteiden imeytyvyyttä jaa tehoa. Ihosta tulee pehmeämpi, kirkkaampi ja kiinteämpi. Tasapainottaa ihon pH:n puhdistuksen jälkeen, palauttaa iholle normaalin kosteustasapainon. Luonnolliset kasviöljyt antavat suojaa ihon omalle suojavaippalle, allantoiini rauhoittaa ja tasapainottaa. Eteerinen ruusuöljy antaa kevyen tuoksun ja ravitsee ihoa. Päivittäiseen ihonpuhdistukseen aamuin illoin. 

Määrä
Varastossa

IHONPUHDISTUKSEN VIIMEISTELYYN

Alkoholiton kasvovesi edistää ihon aineenvaihduntaa ja kirkastaa ihoa.  Poistaa loput epäpuhtaudet ja puhdistusainejäämät,  jotka ovat imeneet lian iholta itseensä.  Virkistää,  supistaa ihohuokosia,  tasapainottaa ihon pH :n.  Raaka - aineet ovat tunnettuja myös rauhoittavista,  tulehduksia vähentävistä ja ihon emäksisyyttä poistavista ominaisuuksista.  Kuuluu osaksi päivittäistä ihonhoitoa.

Colosé
11050

Tuotetiedot

Koko
200ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille

AQUA  -  GLYCERIN  -  PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL  -  ALUMINIUM CHLOROHYDRATE  -  ALLANTOIN  -

PHENOXYETHANOL  -  TROMETHAMINE  -  SORBIC ACID  -  PARFUM  -  ETHYLHEXYLGLYCERIN  -  DISODIUM EDTA  -  CITRIC ACID  -

EUGENOL  -  GERANIOL  -  LINALOOL  -  CITRONELLOL  -  CI 16185  -  CI 19140

Ruusuöljy

Allantoiini

Glyseriini

Sitrushappo

Käyttö

Käytä kasvovettä aina ihonpuhdistuksen jälkeen. Kostuta vanulappu kasvovedellä ja pyyhi puhdistetut kasvojen, kaulan ja decolteen alue. Toista kunnes iholta ei irtoa vanulappuun epäpuhtauksia. Levitä kasvoveden jälkeen iholle hoitorutiinisi mukaiset seerumi ja voide. 

Vinkki  

Vältä kasvojen pesua vedellä ja käytä kasvojen puhdistukseen ainoastaan kasvovettä. Vesijohtovesi on emäksistä eli se kuivattaa ihoa, joten moni tuntee sen kiristyksenä iholla pesun jälkeen. Kasvovesi palauttaa luonnollisen suojavaipan iholle sekä edistää hoitotuotteiden hyödyntymistä.  

Saatat pitää myös