KYNSILAKANPOISTOLAPUT

18,50 €
sis. alv

HELLÄVARAISET KYNSILAKANPOISTOLAPUT

Colosé Nail polish remover pads 60 kpl

Colosé kynsilakapoistolaput sisältävät kynsiä ravitsevia öljyjä.  Laput ovat nopea - ja helppokäyttöiset sekä hoitavat samalla kynsiä ja kynsinauhoja.

Määrä
Varastossa

Hoitavat kynsilakanpoistolaput

Asetoonittomat kynsilakanpoistolaput sopivat kaiken ikäsille herkkäihoisille käyttäjille.  Turvallinen ja hellävarainen koostumus ei ärsytä ihoa ja on miellyttävä käyttää.  Ei kuivata kynsiä tai kynsinauhoja,  eikä jätä valkoisia jälkiä kynsiin kynsilakanpoiston jälkeen.  Lakka lähtee helposti kynsistä ja mieto koostumus kosteuttaa jättäen kynnet hoidetun ja terveen näköiseksi.

  • Kamomillalla on tulehduksia lievittäviä ja antibakteerisia ominaisuuksia,  jotka edistävät pienten haavaumien paranemista,  desinfioivat sekä rauhoittavat ihoa.  Se lievittää myös kutinaa ja rauhoittaa herkkää sekä ärsyyntynyttä ihoa. 
Colosé
15630

Tuotetiedot

Koko
60 kpl
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Sinetti
Kyllä

PROPYLENE CARBONATE  -  BUTYL LACTATE  -  PROPYLENE GLYCOL  -  PARFUM  -  LIMONENE  -

AQUA  -  AMYL CINNAMAL  -  CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT

Kamomilla

Käyttö

Paina lappua kevyesti kynnen päällä,  että lakanpoistoaine pääsee vaikuttamaan kynsilakkakerroksen läpi.  Kun lappu on vaikuttanut hetken,  niin pyyhi lakka pois lapun avulla.  Toinen käsittely voi olla tarpeen,  jos on käyttänyt tummaa kynsilakkaa tai lakkaa on monta kerrosta päällekkäin.  Pese kädet huolellisesti kynsilakan poiston jälkeen.

Saatat pitää myös