• Setti
7. SÄIHKETTÄ SILMIIN

7. SÄIHKETTÄ SILMIIN

Colosé

Maskara musta vedenkestävä 10 ml + Suurentava peili + Ripsentaivuttimet

Colosén vedenkestävä ripsiväri erottelee ripset tarkasti, pidentää ja tuuheuttaa niitä. Taivuta ripset ensin Ripsentaivuttimilla ja levitä maskara 10 kertaa suurentavan meikkipeilin avulla

Lahjapakkaus saatavilla 1.4.-31.5.2022

Pakkaus sisältää

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
35,40 €

Hinnan 40,50 € sijasta

Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

LAHJAPAKKAUS UPEISIIN RIPSIIN

VEDENKESTÄVÄ PIDENTÄVÄ JA VAHVISTAVA MASKARA

Colosé Mascara Waterproof Noir 10 ml

Vedenkestävä, erittäin pitkäkestoinen ripsiväri joka ei leviä uidessa, sateessa tai silmien vuotaessa. Pidentää, tuuheuttaa ja erottelee ripsiä tarkasti niitä sotkematta. Intensiivisen musta sävy. Hellävarainen koostumus sopii myös herkkäsilmäisille.

RIPSENTAIVUTTIMET

Silver Eyelash Curler

Metallinen ripsentaivutin antaa ripsille luonnollista nostetta ja virheettömän taivutuksen. Sen loivakaarinen muotoilu mukailee pohjoismaista silmänmuotoa ja saavuttaa ripsirivin reunimmaisetkin ripset. Ripsentaivuttimen joustava kumityyny ehkäisee ripsien katkeilua ja antaa pitkäkestoisen lopputuloksen. Mukana kaksi vaihtokumia.

10 X SUURENTAVA MEIKKIPEILI

10 x magnifying mirror

Kymmenen kertaa suurentava, korkealaatuinen peili meikkaamiseen. Peili helpottaa esimerkiksi huulten rajaamista ja muuta tarkkaa työskentelyä. Meikkipeilin takana on imukuppi, jonka avulla sen voi kiinnittää haluamalleen paikalle.

KEV7
Ei arvosteluja

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle