• Setti
8. VIOLETTIA RIPSIIN

8. VIOLETTIA RIPSIIN

Careliána Cosmetics

Maskara violetti Valta 10 ml + Suurentava peili + Ripsentaivuttimet

Careliána Cosmeticsin uusi violetti maskara antaa ripsille runsasta pituutta ja trendikkään sävyn. Taivuta ripset ensin Ripsentaivuttimilla ja levitä maskara 10 kertaa suurentavan meikkipeilin avulla.

Lahjapakkaus saatavilla 1.4.-31.5.2022

Pakkaus sisältää

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
31,80 €

Hinnan 36,90 € sijasta

Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

LAHJAPAKKAUS TRENDIKKÄISIIN RIPSIIN

VÄRILLINEN MASKARA

Careliána Cosmetics Confidence Mascara Valta 10 ml

Säväytä pitkillä, värikkäillä ripsillä! Careliána Cosmeticsin uudet Confidence Mascarat antavat ripsille trendikkään sävyn ja näyttävää pituutta. Tarkasti erotteleva silikoniharja tavoittaa pienimmätkin ripset ja levittää värin tasaisesti. Sävyn intensiivisyyttä voidaan säädellä kerrostamalla. Vedenkestävä koostumus.

RIPSENTAIVUTTIMET

Silver Eyelash Curler

Metallinen ripsentaivutin antaa ripsille luonnollista nostetta ja virheettömän taivutuksen. Sen loivakaarinen muotoilu mukailee pohjoismaista silmänmuotoa ja saavuttaa ripsirivin reunimmaisetkin ripset. Ripsentaivuttimen joustava kumityyny ehkäisee ripsien katkeilua ja antaa pitkäkestoisen lopputuloksen. Mukana kaksi vaihtokumia.

10 X SUURENTAVA MEIKKIPEILI

10 x magnifying mirror

Kymmenen kertaa suurentava, korkealaatuinen peili meikkaamiseen. Peili helpottaa esimerkiksi huulten rajaamista ja muuta tarkkaa työskentelyä. Meikkipeilin takana on imukuppi, jonka avulla sen voi kiinnittää haluamalleen paikalle.

KEV8
Ei arvosteluja

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle