SYVÄPUHDISTAVA KASVONAAMIO

29,00 €
sis. alv

MIESTEN SYVÄPUHDISTAVA SAVINAAMIO

Colosé Purifying face mask for men 50ml

Colosé miesten savinaamio syväpuhdistaa, tasoittaa ihon väriä ja supistaa laajentuneita ihohuokosia. Se kirkastaa ihon pintaa jo pienessä ajassa. Savinaamio pehmentää ja kiinteyttää sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Hellävarainen rakeeton kuorinta ei kuivata ihoa.  Aloe vera rauhoittaa sekä kosteuttaa ihoa.  Kaoliinisavi "nyppii" epäpuhtauksia ja poistaa toimimatonta, hilseilevää ihoa.  Naamio on helppo käyttää ja poistaa iholta. 

Määrä
Varastossa

Colosé syväpuhdistava kasvonaamio on voidemainen ja helppo levittää iholle. Se tasoittaa ihon väriä, supistaa ihohuokosia ja kirkastaa sameaa ihon pintaa jo viidessä minuutissa. Savinaamio pehmentää ja kiinteyttää ihoa sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Kaikille ihotyypeille, myös herkälle sopiva koostumus ei kuivata ihoa. Naamio jämähtää kasvoille, mutta on helppo poistaa iholta.

Colosé
11330

Tuotetiedot

Koko
50ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille

AQUA  -  KAOLIN  -  TALC  -  CETYL ALCOHOL  -  PARAFFINUM LIQUIDUM  -  GLYCERYL STREARATE SE  -  DECYL OLEATE  -  

ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER  -  TOCOPHEROL  -  ASCORBYL PALMITATE  -  PHENOXYETHANOL  -  GLYSERIN  -  PARFUM  -

SORBIC ACID  -  ETHYLHEXYLGLYCERIN  -  PEG-8  -  ASCORBIC ACID  -  CITRIC ACID  -  CI 77891  -  CI 47005  -  CI 42090

Kaoliinisavi

Aloe vera

E ja C vitamiini

Käyttö

Levitä savinaamio kostealle iholle ja anna vaikuttaa 10 - 20 minuuttia. 

Herkälle, kuivalle ja normaalille iholle 1 kerran viikossa. Rasvaiselle iholle aluksi 2 - 3 kertaa viikossa, kun ihon kunto palautuu ja rasvaisuus vähenee 1 kerran viikossa. 

Huuhtele pois huolellisesti haalealla vedellä. Naamion poistamista helpottaa, varsinkin herkältä iholta, kasvonpuhdistukseen tarkoitetut kasvonpesusienet. Viimeistele hoito energisoivalla seerumilla, 24H voiteella tai molemmilla. Vältä tuotteen joutumista silmiin. 

Vinkki 

Jos kasvoihisi ilmestyy "alkava" näppy, laita savinaamiota yöksi sen päälle. Punoitus rauhoittuu ja naamio imee itseensä epäpuhtauksia näpystä, vähentää tulehdustilaa.

Saatat pitää myös