• -2,00 €

DEODORANT ROLL-ON SOUFFLE VERT

17,00 €
19,00 €
sis. alv

MIESTEN DEO ROLL-ON

Colosé Deodorant Roll-on Souffle Vert 75ml

Colosé miesten deo on tehokas antiperspirantti, kun et halua kainaloiden suojauksen pettävän. Pitää kainalot kuivina, raikkaina ja miellyttävän tuntuisina. E -vitamiini hoitaa ja suojaa kainaloita. Vähentää epämiellyttäviä tuoksuongelmia ja säätelee hien liikaeritystä. Deodorantin vaikutus kestää koko päivän. Ei sotke eikä jätä ihoa tahmeaksi!

Määrä
Varastossa

Pitkävaikutteinen ja tehokas antiperspirantti

Deo roll-on Souffle Vert on nestemäinen hoitogeeli, joka sopii kaikille ihotyypeille estämään ja tasapainottamaan liiallista hikoilua. Deodoranttien tarkoitus on ehkäistä bakteerien kasvua sekä peittää mahdollisia epämiellyttäviä hajuja ja läikkiä kainaloissa. Geelimäinen roll-on antiperspirantti on hellävarainen, mutta tehokas. Ei jätä kainaloita tahmaiseksi.

Antiperspirantin toiminta

Epämiellyttäviä tuoksuja iholle syntyy, kun ihon luonnollinen bakteerikanta reagoi suurten hikirauhasten erittämän hien kanssa. Antiperspiranttien käyttö vähentää ja ehkäisee hikoilua sekä supistaa hikirauhasia. Antiperspiranteissa on useimmiten alumiinisuoloja, jotka liukenevat hikeen, muodostavat hikirauhasten pinnalle ohuen geelikerroksen ja vähentävät näin hien määrää iholla useiden tuntien ajan. Alumiinisuolat eivät imeydy ihon läpi vaan suolojen toiminta perustuu niiden vaikutukseen ihon pinnalla. Jos alumiini imeytyisi ihoon ei tuote toimisi. Maailman yleisintä alkuainetta, alumiinia on mm. juomavedessä ja ruoassa. Tutkimuksissa on todettu, että alumiinia sisältävät antiperspirantit ja deodorantit eivät aiheuta terveysriskejä.

Colosé
11340

Tuotetiedot

Koko
75ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille

Erityispiirteet

Saatat pitää myös