AHA 3 HEDELMÄHAPPOKUORINTA

31,50 €
sis. alv

AHA 3 KUORIVAT HEDELMÄHAPPOLAPUT

Colosé Peeling AHA3 pads 60 kpl

Colosén anti-age vaikutteiset kuorivat AHA – hedelmähappopyyhkeet poistavat hellästi,  mutta tehokkaasti kuolleita ihosoluja ihon uloimmasta kerroksesta ja edistävät solujen uudistumista,  jolloin ihon pinta tasoittuu.  Palauttaa iholle nuorekkaan elinvoiman ja säteilyn.

Määrä
Varastossa

LUONNOLLINEN ANTI-AGE HEDELMÄHAPPOKUORINTA

Colosén AHA3 kuorivat hedelmähappopyyhkeet uusivat ihoa voimakkaasti ja poistavat toimimatonta,  kuollutta ihosolukkoa.  Jättää ihon pehmeäksi ja vastaanottavaiseksi muille anti-age hoitoon tarkoitetuille tuotteille.  Erittäin tehokas kotona tehtävä happokuorinta sisältää luonnollisia happoja.  Sisältää myös rauhoittavia sekä kosteuttavia ainesosia,  joten iho palautuu hoidosta nopeammin.  

  • Allantoiini omaa parantavia ja rauhoittavia ominaisuuksia.  Allantoniini myös rauhoitaa ihon nopeasti ja auttaa parantamaan vaurioitunutta ihoa nopeuttamalla uutta kudosten kasvua.
  • Papaya uute on arvostettu raaka-aine ihoa rauhoittavista,  virkistävistä,  ihoa uusivista ja kuorivista ominaisuuksistaan. 
  • Aloe Vera uute rauhoittaa,  kosteuttaa,  puhdistaa ja parantaa ihon uusiutumista.  Se myös suojaa ihoa. 
  • Sokeriruoko - maito - sitruunahappo omaa kuorivia,  ihohuokosia supistavia ja antioksidanttisia ominaisuuksia.
  • Happopitoisuus 5 %   
  • pH  ≈  3

Kosmeettisten pyyhkeiden ja lappujen etuna on niiden hygieenisyys ja helppokäyttöisyys ja riittoisuus.  Tuotetta on annosteltu aina oikea annos helpottamaan hoitavan kertamäärän mittaamista.  Ota puhtain käsin tai pinseteillä pyyhe rasiasta,  jolloin tuote ei pääse kosketuksiin bakteerien kanssa ja se säilyy kauemmin.

Colosé
11080

Tuotetiedot

Koko
60 kpl
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Sinetti
Kyllä

Erityispiirteet

Saatat pitää myös