KANGASNAAMIO SENSITIVE

7,50 €
sis. alv

SUOJAAVA JA RAUHOITTAVA KANGASNAAMIO HERKÄLLE IHOLLE

Colosé Sensitive Sheet mask 20ml

Tehokkaasti rauhoittavassa naamiossa yhdistyy sembramäntyuutteen hellävaraiset ja rauhoittavat sekä hyaluronihapon kosteuttavat ominaisuudet. Ne elvyttävät ja rauhoittavat herkkää ihoa. Rauhoittaa ja kirkastaa ihoa tehden sen raikkaaksi.

Ksylitoli-yhdistelmä kosteuttaa sekä palauttaa ihon luonnollisen nestetasapainon. Koostumus korjaa kosteusvajeita ihon pinnalla sekä syvemmällä ihossa. Ksylitoli vahvistaa ihoa, estää haitallisten ja edistää hyödyllisten mikrobien kasvua iholla ja toimii samalla tehokkaana kosteuttajana.

Kangasnaamio on täydellinen tuote ihon pikakaunistukseen, sillä sen vaikutukset näkyvät iholla välittömästi.

Määrä
Varastossa

Korjaava ja kosteuttava kangasnaamio herkälle iholle 20+

Colosé Anti age kangasnaamio on helppo ja yksinkertainen tapa tehostaa ihonhoitoa.
 Naamio sopii täydellisesti herkistyneen ja hilseilevän ihon pikakaunistukseen, koska sen vaikutukset näkyvät iholla välittömästi. Se syväkosteuttaa ihoa tehokkaasti, jonka ansiosta iho näyttää tasaisemmalta ja elinvoimaiselta. Naamio myös vahvistaa ihoa ja parantaa sen vastustuskykyä ulkoisia haittoja vastaan. Ainesosat parantavat näkyvästi ihon pintaa vähentäen ihon liuskoittumista eli hilseilyä sekä hoitavat pieniä vaurioita iholla.

Koostumuksen ansiosta kangasnaamioon imeytetyt aktiiviaineet imeytyvät syvemmälle ihoon kuin voidenaamiota käytettäessä. Se syväkosteuttaa ihoa ja saa vaikuttavat aineet imeytymään ihoon tehokkaammin. Kangas estää myös hoitonesteen haihtumista ja tehostaa näin naamion vaikutuksia.

Kertakäyttöinen, pieneen tilaan menevä pakkaus on ihanteellinen mukana matkoilla tai missä tahansa on tarvetta tai aikaa hoitaa ihoaan tehostetusti.

Vaikuttavia raaka-aineita

  • Glyseriini kosteuttaa ja sitoo kosteutta ihoon.

  • Propyleeniglykoli kosteuttaa.

  • Ksylityyliglukosidi, maltodekstriini ja xylitoli kosteuttavat, vahvistavat ja uudistavat ihon pintakerrosta.

  • 4 eri molekyylistä hyaluronhappoa = kosteuttavat ja sitovat kosteutta välittömästi ja pitkäkestoisesti, ihon pinnalta ja syvemmältä. Eri molekyylikoot vaikuttavat ihon eri kerroksiin. 

  • Sembramännyn uute rauhoittaa, suojaa ja vähentää punoitusta iholla.

  • Pantenoli pehmittää ja rauhoittaa.

  • Saccharide isomerate rauhoittaa, kosteuttaa ja tasoittaa ihon pintaa.

  • Natrium pyrrolidonkarboksyylihappo kosteuttaa. 

Colosé
15703

Tuotetiedot

Ihotyyppi
Herkkä iho
Ihotyyppi
Kuiva ja herkkä iho

Erityispiirteet

Saatat pitää myös