• -2,00 €
KOLLAGEENI SILMÄNALUSNAAMIO 10 paria
KOLLAGEENI SILMÄNALUSNAAMIO 10 paria
KOLLAGEENI SILMÄNALUSNAAMIO 10 paria
KOLLAGEENI SILMÄNALUSNAAMIO 10 paria
KOLLAGEENI SILMÄNALUSNAAMIO 10 paria
KOLLAGEENI SILMÄNALUSNAAMIO 10 paria
KOLLAGEENI SILMÄNALUSNAAMIO 10 paria
KOLLAGEENI SILMÄNALUSNAAMIO 10 paria

KOLLAGEENI SILMÄNALUSNAAMIO 10 paria

Careliána Cosmetics

24K KULTA-KOLLAGEENI SILMÄNALUSNAAMIO 10 paria
Careliána Cosmetics Crystal 24K Gold Eye Mask 10 pair

Geelimäiset silmänalusnaamiot poistavat välittömästi ikääntymisen merkkejä silmänympärysiholta. Kollageenia sisältävä naamio syväkosteuttaa ja kirkastaa ihoa sekä tasoittaa juonteita ja ryppyjä näkyvästi. Silmänaluset kestävät kimmoisina ja heleinä. Tehokas anti-age täsmätuote silmänympärysihon erilaisten ongelmien hoitoon.

  • vaalentaa tummia silmänaluksia

  • kosteuttaa ihoa

  • vähentää turvotusta ja silmäpusseja

  • tasoittaa silmänympärysalueen juonteita ja ryppyjä
  • lisää elastisuutta ja kimmoisuutta

  • imeyttää ravinto- ja tehoaineita
  • poistaa väsymyksen merkkejä
Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
15,50 € 17,50 € -2,00 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

KOSTEUTTAVAT JA RAVITSEVAT GEELILAPUT SILMÄNALUSIHON HOITOON

Kasvikollageenia sisältävät silmänalusnaamiot edistävät verenkiertoa, lisäävät solujen toimintaa ja korjaavat vaurioitunutta ihoa. Kollageenin koostumus on lähellä ihmisen luontaista kollageenia, joten se imeytyy tehokkaasti ja näin pystyy viemään elintärkeitä ravinteita syvälle ihoon. Naamio poistaa väsymyksen merkkejä, laskee turvotusta ja häivyttää silmänympärysalueen tummuutta. Naamio tekee ihosta joustavamman ja kiinteämmän jo yhden käyttökerran jälkeen.

Silmänalusnaamion avulla voit hoitaa ohutta ja herkkää aluetta tehostetusti sisältä päin. Kultanaamio on täynnä tunnettuja ainesosia, jotka vievät iholle sen tarvitsemia vitamiineja ja kivennäisaineita. A-vitamiini, vihreä tee-uute ja luumu-uute kirkastavat ja silottavat ihoa, sekä tasoittavat ihon värimuutoksia. Iho kestää nuorekkaansa ja heleänä. Rypäleensiemenöljy, aloe vera sekä E-vitamiini rauhoittavat ihoa ja omaavat antioksidanttisia sekä suojaavia vaikutuksia. Naamio on täydellinen hoitotuote tummiin silmänalusiin ja turvotuksen poistamiseen myös miehille.

VIILENTÄVÄT JA VÄHENTÄVÄT TURVOTUSTA  

Naamiolaput tuntuvat viileältä silmänympärysiholla ja ovat välitön apu väsyneille silmille. Viilentävä geelikoostumus kosteuttaa ja auttaa häivyttämään juonteita sekä silottamaan silmänympärysihoa. Jos kaipaat kunnon virkistystä, voit säilyttää naamioita jääkaapissa.

Naamiolaput on helppo asetella silmien alle. Ne pysyvät napakasti paikallaan laiton jälkeen, enimmän kosteuden haihduttua geelilapun pinnalta. 30 minuutin käytön jälkeen kuivuus ja silmäpussit ovat poissa! Vaikutus on heti havaittavissa. Iho tuntuu kosteutetulta, mutta ei yhtään tahmealta, joten sopii käytettäväksi myös ennen meikkausta.

Pakkaus sisältää 10 paria silmänympärysnaamioita. Naamiot on pakattu pareittain yhden käyttökerran mukaan erillispakkauksiin.

Koko
10 paria
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Ominaisuus
Anti age
Kiinteyttävä
Kosteuttava
Vegaaninen
3005-10

WATER (AQUA) - GLYCERIN - POLYVINYL ALCOHOL - SODIUM POLYACRYLATE - TARTARIC ACID - GRAPESEED OIL (VITIS VINFERA) - RETINYL PALMITATE (VITAMIN A) - TOCOPHEPRYL ACETATE (VITAMIN E) - BHT - METHYLPARABEN - FRAGRANCE (PARFUME) - PHYTO-COLLAGEN - ALOE VERA - GREEN TEA EXTRACT - PLUM EXTRACT

GLYCERIN
Glyseriini toimii kosteudensitojana ja -säilyttäjänä iholla.

TARTARIC ACID
Viinihappo sisältää runsaasti antioksidantteja ja auttaa vahvistamaan vastustuskykyä.

GRAPESEED OIL
Rypäleensiemenöljyn antioksidanttiset ominaisuudet auttavat estämään ihovaurioita ja vapaiden radikaalien aiheuttamia ennenaikaisia ​​ikääntymisen merkkejä. Nämä ominaisuudet ylläpitävät ja lisäävät ihosi kollageeni- ja elastiinitasoja, jotka luonnollisesti vähenevät iän myötä.

RETINYL PALMITATE
A-vitamiini eli Retinyylipalmitaatti on ainesosa, joka auttaa parantamaan ihon sävyä. Auttaa vahvistamaan ihoa, mikä antaa iholle lisää kimmoisuutta ja tasaisempaa ilmettä.

TOCOPHEPRYL ACETATE
E-vitamiini on antioksidantti, joka auttaa torjumaan vapaiden radikaalien vaurioita ja edistää ihon paranemista vähentäen ikääntymisen merkkejä. Se myös kosteuttaa ja vahvistaa ihoa suojaavaa kerrosta kosteuden haihtumisen estämiseksi.

PHYTO-COLLAGEN
Kasvikollageeni, jota saadaan lisäämällä Bacillus subtilista soijapapuihin. Se täydentää kollageenivajeita ja tukee uuden kollageenin muodostumista, jotta iho pysyy nuorekkaana. Auttaa suojaamaan ulkoisten epäpuhtauksien ja ultraviolettisäteilyn ikäännyttäviltä vaikutuksilta sekä estää ryppyjen muodostumista.

ALOE VERA
Sen rauhoittava vaikutus ehkäisee ihoärsytystä samalla, kun se kosteuttaa ihoa.

GREEN TEA EXTRACT
Vihreä tee-uute on arvokas ainesosa, joka rauhoittaa ärsytystä, tasoittaa ihon värimuutoksia, suojaa ihoa UV-säteilyltä, vähentää selluliittia, rauhoittaa punoitusta ja turvotusta sekä korjaa ihon vaurioita.

PLUM EXTRACT
Kakadu-luumu-uutteen tiedetään tehostavan antioksidanttista vastustuskykyä, lisäävän ihon hehkua, kirkastavan ihoa, silottavan ryppyjä ja säilyttävän ihon nuorekkaana.

Silmän muodon mukaan muotoiltu geelilappu on helppo asettaa silmänalusiholle. Se pysyy paikallaan jämäkästi, joten voit tehdä samalla muita askareita, kun hoidat itseäsi. Naamiolappujen muotoilun ansiosta saat yhdellä kertaa hoidettua koko alueen.


1. Puhdista ja kuivaa iho.

2. Avaa pakkaus ja levitä naamio silmän alle. Painele naamioita varovasti niin, että ne kiinnittyvät silmien alle tiukasti. Laput kestävät hyvin paikoillaan, kun seerumi on hieman imeytynyt.

3. Anna naamion vaikuttaa noin 30 minuuttia. Voit jättää naamion vaikuttamaan myös yöksi, mutta pidä korkeintaan 12 tuntia.

4. Ota naamiolaput pois ja taputtele ylimääräinen seerumi hellävaraisesti ihoon.

Käytä säännöllisesti 1-2 kertaa viikossa ylläpitääksesi tehohoidon vaikutukset. Vältä aineen joutumista silmiin.

No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle