VALOKYNÄ

VALOKYNÄ

Colosé

VALOKYNÄ

Colosé Highlighter 7 ml

Highlighter eli valokynä on nestemäinen meikkituote, joka heijastaa valoa. Sitä voidaan käyttää meikissä juonteiden häivyttämiseen tai korostusvoiteena kasvojen muotoiluun. Lisäksi sitä voidaan sekoittaa meikkivoiteeseen jos meikkipohjasta halutaan kuulas ja hehkuva.

Viimeiset tuotteet varastossa
18,00 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

VALOKYNÄ KOROSTAMAAN TAI HÄIVYTTÄMÄÄN

Helppokäyttöinen, nestemäinen Highlighter voidaan levittää halutulle ihoalueelle suoraan tuotteen omalla applikaattorilla tai tarkalla siveltimellä. Sen hienojakoiset, valoa heijastavat pigmentit sopivat häivyttämään syviä juonteita tai korostamaan kasvojen muotoja. Lisäksi sitä voidaan käyttää meikkivoiteen joukossa luomaan ylellistä hehkua koko kasvoille.

Koko
7ml
Ominaisuus
Vegaaninen
14990

AQUA - C9-13 ISOPARAFFIN – MICA – CYCLOMETHICONE – MICROCRYSTALLINE WAX – PIGMENTS - SORBETH-30 - PPG-15 STEARYL ETHER - PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE – TALC – MAGNESIUM SULFATE – METHYLPARABEN – PROPYLPARABEN - CI:77499 - CI:77491 - CI:77492 - CI:77891

Highlighter lisätään aina meikkivoiteen päälle, tai puhtaille kasvoille jos värivoidetta ei käytetä lainkaan.

Kasvojen korostaminen:

Levitä korostusväriä kasvojen korkeisiin kohtiin suoraan highlighterin omalla applikaattorilla. Käytä esimerkiksi poskiluille, nenänvarteen ja amorinkaarelle vahvistamaan kasvojenpiirteitä. Häivytä siveltimellä tai sormin taputellen.

Ryppyjen häivyttäminen:

Levitä valokynää rypyn pohjalle erillisellä, kapealla siveltimellä. Käytä vain pieni määrä valokynää, ja varo, ettei se leviä rypyn ulkopuolelle.

Hehkuva meikki:

Sekoita pieni määrä highlighteria meikkivoiteeseen ja saat kuulaan, hehkuvan meikkipohjan.

Lisää käyttövinkkejä ja kuvia Colosén blogissa.

Ei arvosteluja

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle