COMPACT VÄRIVOIDE COCO

32,00 €
sis. alv

KOMPAKTI VÄRIVOIDE

Colosé Compact fond de teint Coco 4,5g

Colosé Kompakti värivoide tasoittaa kauniisti ja luonnollisesti ihon kirjavuutta ja epätasaisuutta esim. couperosaiholla.  Pehmeä koostumus sulautuu hetkessä ihoon ja näyttää luonnolliselta.  Koostumus suojaa ihoa kuivumiselta.  Sisältää UVA - ja UVB -filtterit.  Ei tuki ihohuokosia.  Sopii erinomaisesti kasvojen varjostuksiin ja korostuksiin.

Pakkauksessa peili ja levitykseen meikkisieni.  Voidaan levittää myös sormin tai siveltimellä.

Määrä
Varastossa

Meikkivoide luonnolliseen ehostukseen

Kompakti meikkivoide on hengittävä,  kestävä ja suojaava pohjustustuote myös herkälle iholle.  Koostumus suojaa ihoa kosteuden menetykseltä ja päivän mukanaan tuomilta epäpuhtauksilta.  Se on helppo levittää joko sienellä,  siveltimellä tai sormin.  Hyvin ohut kerros riittää tasoittamaan ihon kirjavuutta kuten myös ihossa olevaa epätasaisuutta.  Pehmeä koostumus sulautuu hetkessä ihoon ja tekee lopputuloksesta luonnollisen.  Helposti levittyvä meikkivoide ei kiillä eikä tee myöskään kuivan näköistä lopputulosta.

  • Sisältää hoitavaa auringonkukkaöljyä ja oliivipohjaista skvalaania,  mikä tekee tuotteesta hyvin ihoon sulautuvan sekä kevyen.
  • Karnaubavaha suojaa ihon omaa kosteustasapainoa ja pehmentää.
  • E vitamiini ehkäisee vapaiden radikaalien vaikutusta iholla. Iho tuntuu raikkaalta.
  • UVA - ja UVB - filtterit suojaavat ihoa säteiden aiheuttamilta pigmenttimuutoksilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta.
Colosé
12230

Tuotetiedot

Koko
4,5g
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille

Erityispiirteet

Saatat pitää myös