SÄVYTTÄVÄ MEIKKI-AURINKOSUOJAVOIDE SK 15 FONCE

27,00 €
sis. alv

MEIKKIVOIDE SK 15

Colosé Crème solaire teintée SPF 15 Fonce 50ml

Colosén sävytetty meikkivoide on tärkeä osa pohjoismaisen ihon päivittäisessä hoitamisessa : suojaaminen haitallisilta UV - säteiltä ja ihonvärin tasoittaminen kuuluvat useimman naisen aamurutiineihin.  Solaire teintée sisältää tehokkaan suojan UVA - ja UVB - säteiden ihon valovanhentavaa vaikutusta vastaan.  Pehmentävä ja ravitseva sheavoi pehmentää,  kosteuttaa ja ehkäisee tulehduksien syntyä,  E - ja C - vitamiinit elvyttävät ihon toimintaa.  Sopii kaikille ihotyypeille.

Määrä
Varastossa

Sävytetty aurinkovoide SK 15

Värillinen aurinkovoide on runsaspigmenttinen ja se sopii ihon suojaamiseen sekä normaalin meikkivoiteen tavoin käytettäväksi.  Suositellaan kaikille ihotyypeille,  mutta erityisesti herkälle ja kuivalle iholle suojaamaan ihoa sekä tasoittamaan ihon sävyä.  Antaa tehokkaan suojan haitallisia UVA - ja UVB - säteitä vastaan.  Karitevoi tekee meikkivoiteesta ravitsevan ja kosteuttavan.  Ei kuivata ihoa,  eikä tuki ihohuokosia.

Suojaavan meikkivoiteen koostumus

  • Sheavoi - Karitevoi saadaan voipuun pähkinöistä. Se on tunnettu rauhoittavista ja tulehduksia estävistä ominaisuuksistaan.
  • Värilliset pigmentit saadaan rautaoksideista,  jotka tekevät ihon sävystä tasaisen ja luonnollisen näköisen.
  • Titaanioksidi on pigmentiltään valkoinen mineraali.  Hyvin ohut ja läpikuultava pigmentti tekee iholle tehokkaan luonnollisen suojan UVA - ja UVB - säteitä vastaan.
Colosé
16550

Tuotetiedot

Koko
50ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Sinetti
Kyllä

Erityispiirteet

Saatat pitää myös