SILMÄMEIKINPOISTOLAPUT SENSITIVE

15,50 €
sis. alv

SILMÄMEIKINPOISTOLAPUT SENSITIVE HERKÄLLE IHOLLE 

Colosé Eye make up remover pads Sensitive 60 kpl

Colosé Sensitive silmämeikinpoistolaput sisältävät herkälle iholle suunnitellun kevyen ja kosteuttavan koostumuksen,  joka mahdollistaa silmämeikin tehokkaan poistamisen.  Hajusteeton koostumus sopii herkälle silmänympärysiholle.  Halutessasi extra - virkistävän vaikutuksen laita laput jääkaappiin 15 minuuttia ennen käyttöä.

Määrä
Varastossa

Hoitavat silmämeikinpoistolaput

Helppokäyttöiset silmämeikinpoistolaput sopivat kaikille ihotyypeille poistamaan kosteudenkestävää meikkiä ja hoitamaan herkkää silmänympärysihoa sekä ravitsemaan ripsiä.

Kosteuttava,  öljyinen koostumus sisältää

  • Allantoiinia,  joka omaa ihoa parantavia ja rauhoittavia ominaisuuksia.  Helpottaa ihon erilaisia ärsytystiloja ja auttaa vaurioitunutta ihoa korjaamaan uuden ihokudoksen muodostumista.
  • Kamomilla  -  Bisabolol omaa rauhoittavia ja tulehduksia vähentäviä ominaisuuksia.  Se on perinteisesti tunnettu lääkinnällisistä ominaisuuksistaan myös silmänympärysihon hoidossa.  Se lievittää kutinaa ja rauhoittaa ärtyneitä ja punoittavia silmiä sekä kirkastaa ja vaalentaa ihoa.
Colosé
14270

Tuotetiedot

Koko
60 kpl
Ihotyyppi
Herkkä iho
Sinetti
Kyllä

AQUA  -  PROPANEDIOL  -  POLOXAMER 184  -  PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL  - 

ALLANTOIN  -  BISABOLOL  -  SODIUM COTTONSEEDAMPHOACETATE  -

GLYCERIN  -  CETRIMONIUM BROMIDE  -  SODIUM CHLORIDE  -  DISODIUM EDTA  -

GLYCERYL CAPRYLATE  -  DEHYDROACETIC ACID  -  SODIUM HYDROXIDE

Allantoiini

Kamomilla

Puuvillansiemen

Glyseriini

Käyttö

Aseta lappu suljetulle silmälle ja anna vaikuttaa 30 sekunnin ajan.  Tämän jälkeen pyyhi silmämeikki pois lapun avulla alaspäin suuntautuvin,  kevyin vedoin.  Meikin poiston jälkeen ei ole tarpeellista huuhdella silmiä vedellä.

Saatat pitää myös