SILMÄMEIKINPOISTOLAPUT WATERPROOF

16,50 €
sis. alv

WATERPROOF – VEDENKESTÄVÄN SILMÄMEIKINPOISTOLAPUT 

Colosé Waterproof eye make up remover pads 60 kpl

Colosé Waterproof silmämeikinpoistolaput sisältävät kosteuttavia öljyjä, kuten manteli - ja jojobaöljyä. Koostumus sopii herkälle silmänympärysiholle ja poistaa vedenkestävän meikin.

Määrä
Varastossa

Ravitsevat silmämeikinpoistolaput

Helppokäyttöiset silmämeikinpoistolaput sopivat kaikille ihotyypeille poistamaan vedenkestävää meikkiä ja hoitamaan herkkää silmänympärysihoa.  Samalla se ravitsee ja vahvistaa silmäripsiä. 
Kosteuttava,  öljyinen koostumus sisältää

  • Manteliöljyä - erittäin hyvin puhdistettu hoitoöljy on täynnä hyviä rasvahappoja,  jotka ravitsevat ihoa ja tekevät ihosta kimmoisan ja pehmeän.
  • Jojobaöljyn koostumus on lähellä ihon luontaisia öljyjä.  Se muodostaa suojaavan ja kosteustasapainoa säätelevän sekä kosteutta sitovan kalvon iholle.  Imeytyy ihoon hyvin,  joten iho ei jää rasvaisen,  öljyisen tai tahmaisen tuntuiseksi.  Ei tuki ihohuokosia,  joten iho saa hengittää.
  • Provitamiini B5  -  Panthenol omaa tulehduksia estäviä,  suojaavia ja kosteuttavia vaikutuksia.  Auttaa säilyttämään kosteutta iholla jättäen ihon samettiseksi ja pehmeäksi. 
  • C vitamiini osallistuu kollageenin ja elastiinin tuotantoon iholla sekä vahvistaa kollageenisäikeitä. Parantaa ihon luontaista kosteudensitomiskykyä,  estää melaniinin tuotantoa ja hidastaa ihon ikääntymistä.
Colosé
14280

Tuotetiedot

Koko
60 kpl
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Sinetti
Kyllä

ISOPROPYL PALMITATE  -  CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE  - 

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL  -  SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL

TOCOPHERYL ACETATE  -  PANTHENOL  -  PARFUM

Manteliöljy

Jojobaöljy

C  vitamiini

Panthenol  -  B5 Provitamiini

Käyttö

Aseta lappu suljetulle silmälle ja anna vaikuttaa 30 sekunnin ajan.  Tämän jälkeen pyyhi silmämeikki pois lapun avulla alaspäin suuntautuvin kevyin liikkein.  Vältä silmän hankaamista ja ihon venyttämistä voimakkaasti.  Näin herkkä iho ei rasitu liikaa eivätkä silmäripset vaurioidu tai katkeile.  Meikin poiston jälkeen ei ole tarpeellista huuhdella silmiä vedellä.

Saatat pitää myös