SILMÄMEIKINPOISTOLAPUT WATERPROOF

16,50 €
sis. alv

WATERPROOF – VEDENKESTÄVÄN SILMÄMEIKINPOISTOLAPUT 

Colosé Waterproof eye make up remover pads 60 kpl

Colosé Waterproof silmämeikinpoistolaput sisältävät kosteuttavia öljyjä, kuten manteli - ja jojobaöljyä. Koostumus sopii herkälle silmänympärysiholle ja poistaa vedenkestävän meikin.

Määrä
Varastossa

Ravitsevat silmämeikinpoistolaput

Helppokäyttöiset silmämeikinpoistolaput sopivat kaikille ihotyypeille poistamaan vedenkestävää meikkiä ja hoitamaan herkkää silmänympärysihoa.  Samalla se ravitsee ja vahvistaa silmäripsiä. 
Kosteuttava,  öljyinen koostumus sisältää

  • Manteliöljyä - erittäin hyvin puhdistettu hoitoöljy on täynnä hyviä rasvahappoja,  jotka ravitsevat ihoa ja tekevät ihosta kimmoisan ja pehmeän.
  • Jojobaöljyn koostumus on lähellä ihon luontaisia öljyjä.  Se muodostaa suojaavan ja kosteustasapainoa säätelevän sekä kosteutta sitovan kalvon iholle.  Imeytyy ihoon hyvin,  joten iho ei jää rasvaisen,  öljyisen tai tahmaisen tuntuiseksi.  Ei tuki ihohuokosia,  joten iho saa hengittää.
  • Provitamiini B5  -  Panthenol omaa tulehduksia estäviä,  suojaavia ja kosteuttavia vaikutuksia.  Auttaa säilyttämään kosteutta iholla jättäen ihon samettiseksi ja pehmeäksi. 
  • C vitamiini osallistuu kollageenin ja elastiinin tuotantoon iholla sekä vahvistaa kollageenisäikeitä. Parantaa ihon luontaista kosteudensitomiskykyä,  estää melaniinin tuotantoa ja hidastaa ihon ikääntymistä.
Colosé
14280

Tuotetiedot

Koko
60 kpl
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Sinetti
Kyllä

Erityispiirteet

Saatat pitää myös