PUHDISTUSGEELI

27,00 €
sis. alv

PUHDISTUSGEELI NUORELLE JA RASVOITTUVALLE IHOLLE

Colosé Lotion nettoyage 150ml

Colosén puhdistusgeeli poistaa rasvaiselta iholta tehokkaasti epäpuhtauksia ja tulehduksia kuivattamatta ihoa.  Se rauhoittaa rasvoittuvan ihon toimintoja ja sopii siten erityisesti nuoren ja akneihon puhdistukseen.  Päivittäinen käyttö tasapainottaa ihon rasvoittumista,  vähentää näppyjen muodostumista ja pienentää laajentuneita ihohuokosia.  Ihon pinta tasoittuu ja rasvaiselle iholle ei synny aknearpia.  Käytetään säännöllisesti hoitotuloksen saavuttamiseksi.  Sopii myös sekaiholle rasvoittuvien alueiden puhdistukseen. 

Määrä
Varastossa

VAAHTOAVA PESUGEELI RASVAISELLE JA AKNE-IHOLLE

Geelimäinen puhdistusneste rauhoittaa rasvoittuvan ihon toimintoja ja poistaa epäpuhtaudet.  Voimakkaasti puhdistava koostumus tasapainottaa ihon pH - arvoa.  Epäpuhtaudet,  meikin jäämät ja iholle kertynyt rasva lähtevät tehokkaasti,  mutta helläväraisesti.  Ei kuivata,  eikä ihoa suojaava kerros vahingoitu,  joten sopii korvaamaan vanhanaikaiset ihoa kuivattavat,  emäksiset saippuat. 

Kookospähkinäöljystä saatavat pinta-aktiiviset aineet tekevät geelin vaahtoavan ominaisuuden,  joka syväpuhdistaa huokosia ja poistaa rasvaisuutta.  Amfomeerinen yhdistelmä palauttaa iholle happamuutta ja vähentää bakteerien määrää.
Rasvainen iho voi olla pinta - kuiva,  jolloin epäpuhtaudet eivät pääse tukkeutuneen ihon pinnan läpi ja tulehdukset iholla lisääntyvät herkästi.  Kosteutus on tärkeää kaikilla ihotyypeillä.

Rasvaisen ihon hoito

Öljyistä ja rasvaista ihoa on yleisimmin murroskäisillä.  Tulehtuneet finnit voivat olla herkkiä ja ihon pinta arka.  Liika talineritys laajentaa ja tukkii ihohuokosia,  jolloin bakteerit iholla pääsevät lisääntymään.  Muodostuu mustapäitä,  näppylöitä ja ihohuokosten reunat repeävät ja voivat märkiä.  Hoitamattomana iholle voi jäädä pysyviä arpia.  Päivittäinen hoito on erittäin tärkeää tulosten saavuttamiseksi nopeammin.

Pesugeelit voidaan valmistaa hydrolysoimalla kasvirasvoja eli estereitä,  jolloin syntyy rasvahapon suoloja.  Tuotteen pesuteho perustuu siihen,  että vesiliuoksessa suola hajoaa positiivisiksi ja negatiivisiksi ioneiksi.

Colosé
11090

Tuotetiedot

Koko
150ml
Ihotyyppi
Rasvainen iho

Erityispiirteet

Saatat pitää myös