PUHDISTUSGEELI

27,00 €
sis. alv

PUHDISTUSGEELI NUORELLE JA RASVOITTUVALLE IHOLLE

Colosé Lotion nettoyage 150ml

Colosén puhdistusgeeli poistaa rasvaiselta iholta tehokkaasti epäpuhtauksia ja tulehduksia kuivattamatta ihoa.  Se rauhoittaa rasvoittuvan ihon toimintoja ja sopii siten erityisesti nuoren ja akneihon puhdistukseen.  Päivittäinen käyttö tasapainottaa ihon rasvoittumista,  vähentää näppyjen muodostumista ja pienentää laajentuneita ihohuokosia.  Ihon pinta tasoittuu ja rasvaiselle iholle ei synny aknearpia.  Käytetään säännöllisesti hoitotuloksen saavuttamiseksi.  Sopii myös sekaiholle rasvoittuvien alueiden puhdistukseen. 

Määrä
Varastossa

VAAHTOAVA PESUGEELI RASVAISELLE JA AKNE-IHOLLE

Geelimäinen puhdistusneste rauhoittaa rasvoittuvan ihon toimintoja ja poistaa epäpuhtaudet.  Voimakkaasti puhdistava koostumus tasapainottaa ihon pH - arvoa.  Epäpuhtaudet,  meikin jäämät ja iholle kertynyt rasva lähtevät tehokkaasti,  mutta helläväraisesti.  Ei kuivata,  eikä ihoa suojaava kerros vahingoitu,  joten sopii korvaamaan vanhanaikaiset ihoa kuivattavat,  emäksiset saippuat. 

Kookospähkinäöljystä saatavat pinta-aktiiviset aineet tekevät geelin vaahtoavan ominaisuuden,  joka syväpuhdistaa huokosia ja poistaa rasvaisuutta.  Amfomeerinen yhdistelmä palauttaa iholle happamuutta ja vähentää bakteerien määrää.
Rasvainen iho voi olla pinta - kuiva,  jolloin epäpuhtaudet eivät pääse tukkeutuneen ihon pinnan läpi ja tulehdukset iholla lisääntyvät herkästi.  Kosteutus on tärkeää kaikilla ihotyypeillä.

Rasvaisen ihon hoito

Öljyistä ja rasvaista ihoa on yleisimmin murroskäisillä.  Tulehtuneet finnit voivat olla herkkiä ja ihon pinta arka.  Liika talineritys laajentaa ja tukkii ihohuokosia,  jolloin bakteerit iholla pääsevät lisääntymään.  Muodostuu mustapäitä,  näppylöitä ja ihohuokosten reunat repeävät ja voivat märkiä.  Hoitamattomana iholle voi jäädä pysyviä arpia.  Päivittäinen hoito on erittäin tärkeää tulosten saavuttamiseksi nopeammin.

Pesugeelit voidaan valmistaa hydrolysoimalla kasvirasvoja eli estereitä,  jolloin syntyy rasvahapon suoloja.  Tuotteen pesuteho perustuu siihen,  että vesiliuoksessa suola hajoaa positiivisiksi ja negatiivisiksi ioneiksi.

Colosé
11090

Tuotetiedot

Koko
150ml
Ihotyyppi
Rasvainen iho

AQUA  -  SODIUM LAURETH SULFATE  -  COCAMIDOPROPYL BETAINE  -  SODIUM CHLORIDE  - 
SOYAMIDE DEA  -  PARFUM  -  ALLANTOIN  -  PHENOXYETHANOL  -  DISODIUM EDTA   -  POTASSIUM SORBATE  -CITRIC ACID  -  BENZOIC ACID  -  DEHYDROACETIC ACID  -  HEXYL CINNAMAL  -  GERANIOL  -HYDROXYCITRONELLAL  -  CI 61570  -  CI 19140

Kookospähkinäöljy

Allantoiini

Sitruunahappo

Cocamidopropyl Betaine 

Käyttö

Käytetään vähintään kerran päivässä kasvoille ja kaulalle sekä muille tulehtuneille akne-alueille,  kuten selkään.  Kostuta kasvot kevyesti ja ota pari pisaraa puhdistusgeeliä kädelle.  Levitä se kevyin pyörivin liikkein kasvoille ja tarvittaessa kaulalle,  jolloin muodostuu kevyt vaahto. Anna vaikuttaa 2 - 5 minuuttia.  Huuhtele geeli pois lämpimällä vedellä,  kasvonpesusienet helpottavat poistamista.  Viimeistele puhdistus vanulappuun kostutetulla kasvovedellä tai kasvovesipyyhkeillä.  Levitä tämän jälkeen kasvoille ihonhoitorutiinisi mukaiset hoitotuotteet,  seerumi ja voide.

Vartalon rasvoittuvalle iholle

Käytä vartalolle suihkussa,  anna vaikuttaa hetki iholla.  Lämpö avaa ihohuokosia ennen puhdistusta ja iho pehmenee,  jolloin ihonpuhdistus helpottuu sekä tehostuu. Käytä kasvoille ja vartalolle saunan jälkeen,  jolloin lämpö tehostaa tuotteen vaikutusta iholla.

Saatat pitää myös