PUHDISTUSEMULSIO

24,50 €
sis. alv

HOITAVA PUHDISTUSEMULSIO  

Colosé Lait démaquillant doux 200ml

Colosén hellävarainen puhdistusemulsio puhdistaa iholta lian,  pölyn,  kuonan ja kosmeettiset aineet.  Sisältää luonnollisia rasvoja,  jotka tasapainottavat ihon omaa suojamekanismia,  sekä ihon hyvinvoinnille tärkeitä C - ja E -vitamiineja.  Päivittäiseen käyttöön kasvojen,  kaulan ja dekoltee alueen puhdistukseen.

Määrä
Varastossa

SYVÄPUHDISTAVA PUHDISTUSEMULSIO

Colosé Puhdistusemulsio on hienojakoista nestettä,  joka puhdistaa iholta lian,  pölyn,  kuonan ja muut epäpuhtaudet sekä kosmeettiset aineet.  Tavallinen saippua kuivattaa ihoa,  poistaa ihoa suojaavan happovaipan sekä jättää iholle haitallisia alkaleja,  jotka estävät lian ja epäpuhtauksien irtoamista.

Colosé
11010

Tuotetiedot

Koko
200ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille

Erityispiirteet

AQUA - CAPRILIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE - CETEARYL ISONONANOATE - SORBITAN STEARATE - POLYSORBATE 60 -
PROPYLENE GLYCOL - GLYCERIN - PHENOXYETHANOL - PARFUM - SODIUM HYDROXIDE - CARBOMER - PHENOXYETHANOL - ETHYLGLYCERIN SODIUM BENZOATE TOCOPHERYL ACETATE - BENZYL SALICYLATE HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE - LINALOOL - AMYL CINNAMAL

Käyttö

Puhdista kasvojen iho aamuin illoin. Pyörittele sormien päillä tuotetta iholla, kunnes se on imeytynyt ihoon. Huuhtele puhdistustuote pois haalealla vedellä tai pyyhi iholle jäävä puhdistusemulsio pois kasvopaperilla. Viimeistele puhdistus vanulappuun kostutetulla kasvovedellä tai kasvovesipyyhkeillä. Levitä tämän jälkeen kasvoille ihonhoitorutiinisi mukaiset hoitotuotteet.

Vinkki

Kuivaihoisten kannattaa kokeilla kasvojen vesipesua vähemmälle. Illalla kasvoja puhdistaessa, pyyhi puhdistusemulsio pois kasvopaperilla ja viimeistele kasvovedellä tai -pyyhkeillä. Aamuisin riittää kasvovedellä puhdistus poistamaan yön aikana kertyneen lian ja talin iholta. Vesijohtovesi on emäksistä ja kuivattaa ihoa entisestään. Vesipesu voi viedä unihiekat silmistä, mutta kasvojen iho ei tarvitse jokapäiväistä vedellä pesemistä.

Vinkki ensikäyttäjälle

Aloittaessasi ihon puhdistuksen kannattaa muistaa, että tuote on syväpuhdistava. Se puhdistaa epäpuhtauksia iholta tehokkaasti, joten 2-3 viikon kuluttua ihollesi voi tulla enemmän näppyjä. Silloin tuote toimii, iho puhdistuu ja epäpuhtaudet nousevat ihon kautta pois. Jatka tuotteen käyttöä normaalisti. Muista kosteuttaa ihoa hyvin, jotta ihohuokoset pystyvät puhdistumaan ja iho saa hengittää. Myös rasvainen iho voi olla kuiva ja vaatii puhdistuksen jälkeen erityisesti kosteutusta.

Kasviöljyt

E vitamiini

C vitamiini

Glyseriini

Saatat pitää myös