SENSITIVE HERKÄN IHON SEERUMI

59,00 €
sis. alv

SUOJAAVA JA KORJAAVA HERKÄN IHON SEERUMI

Colosé Sensitive face serum 50 ml

Kasvoseerumin kevyt koostumus antaa iholle sen tarvitseman kosteuden. Se ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja sopii erityisesti herkälle iholle. Kosteuttavien ominaisuuksien lisäksi raaka-aineet sisältävät ihoa uusivia ja suojaavia ominaisuuksia, jotka tuovat herkälle iholle elinvoimaa sekä suojaavat ulkoisilta haitoilta.

Ksylitoli-yhdistelmä kosteuttaa sekä palauttaa ihon luonnollisen nestetasapainon. Koostumus korjaa kosteusvajeita ihon pinnalla sekä syvemmällä ihossa.

Määrä
Varastossa

Rauhoittava ja kosteuttava seerumi 20+

Herkän ihon suojaamiseksi Colosé on kehittänyt Sensitive linjan. Tuoksuton seerumi on herkälle iholle suunniteltu tuote kosteuttamaan, suojaamaan ja rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Se lievittää tehokkaasti kutinaa ja punoitusta sekä soveltuu hyvin voiteen rinnalle tehostamaan herkän ihon vaativaa hoitoa.


Ksylitoli on tehokas ja monivaikutteinen aktiiviaine ihonhoidossa. Ksylitoli-yhdistelmän (xylitylglucoside, anhydroksylitoli ja ksylitoli) teho perustuu sen tasapainottavaan vaikutukseen. Ksylitoli vahvistaa ihoa, estää haitallisten ja edistää hyödyllisten mikrobien kasvua iholla ja toimii samalla tehokkaana kosteuttajana.

Vaikuttavia raaka-aineita

 • Sembramännyn uute rauhoittaa yliherkkyyttä iholla ja vähentää punoitusta sekä tulehtuneen, vaurioituneen ihon värieroja ja läiskiä. Ihosta tulee tasaisemman värinen ja nuorekas hehku palautuu. Lisäksi raaka-aine suojaa ihoa ulkoiselta rasitukselta.
 • Allantoiinin keratolyyttisen eli ihoa uusivan vaikutuksen ansiosta se poistaa vaurioitunutta ihokudosta ja kuolleita ihosoluja, sekä vilkastuttaa uusien kasvua. Sillä on rauhoittava vaikutus, samalla se kosteuttaa ihoa ja tekee ihon miellyttävän pehmeäksi.
 • Vitamiini E omaa ihon vanhenemista vastaan toimivia ja kosteuttavia ominaisuuksia.Palauttaa hehkun kasvoille kosteuttamalla ihon kudoksia. Sillä on myös tärkeä rooli ihoa vahingoittavien, haitallisten UV-säteiden torjumisessa.
 • Pantenoli - Provitamiini B5 omaa tulehduksia estäviä, suojaavia ja kosteuttavia vaikutuksia ihoon. Se auttaa rakentamaan ja pitämään yllä ihon omaa kosteustasapainoa, jättäen ihon silkkisen pehmeäksi.
 • Bisabolol on kasvisukuinen vaikuttava raaka-aine, joka tunnetaan pehmentävistä, rauhoittavista ja tulehduksia hoitavista ominaisuuksistaan. Auttaa vähentämään UV säteiden aiheuttamia ihoärsytyksiä, suojaten ihoa päivittäistä rasitusta vastaan, samalla nopeuttaen ihon uudistumista. Ainesosaa saadaan kasveista, kuten kandeia, siankärsämö ja kamomilla, joita on käytetty lääkintätarkoituksiin jo satoja vuosia.
 • Xylitylglucosiden, anhydroksylitolin ja ksylitolin yhdistelmä omaa kosteuttavia ja korjaavia vaikutuksia sekä vähentää bakteerien kasvua iholla. Se ylläpitää ihon kosteustasapainoa lisäämällä ihonpinnan kosteuspitoisuutta ja täyttämällä ihon kosteusvarantoja. Ehkäisee kosteuden haihtumista iholta lisäämällä keramidien tuotantoa, vahvistaen ihon suojakerroksen toimintaa ja parantaen vastustuskykyä ulkoisia haittoja vastaan. Ainesosat parantavat näkyvästi ihon pintaa vähentäen ihon liuskoittumista eli hilseilyä sekä hoitavat pieniä vaurioita iholla. Kosteuttaa myös ihokarvaa/hiusta, pitää eheänä ja suojaa karvakuitua, lisäten samalla kiiltoa.
 • Kasviglyseriini
  Parantaa luonnollista vastustuskykyä: Ihon omaa suojamekanismia vahvistaen, kasviglyseriini auttaa suojaamaan ihoa ärsytyksiltä ja ulkoisilta haitoilta (lämpötilan vaihtelut, tuuli, ilmansaasteet, UV-säteily jne.). Se muodostaa iholle näkymättömän suojakalvon, joka vähentää ulkoisten rasitusten vaikutusta ihoon.
  Lisää joustavuutta: Kiristävä tunne iholla syntyy, kun ihoa ei ole kosteutettu riittävästi. Glyseriinin kosteuttavan vaikutuksen ansiosta ihon joustavuus paranee pitkäkestoisesti ja iho tuntuu miellyttävältä.
  Säätelee ihosolujen irtoamista: Se säätelee ihon luonnollista uusiutumista kosteuttamalla, vähentäen ihon liuskoittumista ja hilseilyä, samalla myös ihon suojakerros säilyy ehjänä ja vahvempana.
  Korjaa epidermistä: Omaa tärkeän roolin ihon korjaamisprosessissa, koska se vilkastuttaa lipidien eli rasva-aineiden toimintaa.
  Tasoittaa ja pehmentää: Pinta-aktiivisten ominaisuuksiensa ansiosta se auttaa säilyttämään ihon kosteuspitoisuuden korkealla, tehden ihon pinnasta tasaisen ja sileän.
 • Glyseriini kosteuttaa, parantaa ihon kuntoa ja tekee ihon pehmeän tuntuiseksi. 
Colosé
11181

Tuotetiedot

Koko
50ml
Ihotyyppi
Herkkä iho

Erityispiirteet

Saatat pitää myös