• −70%

KUIVAHARJAUS HARJA

6,90 €
2,07 € Säästä 70%
Sisältää alv:n

KOTISALONKI® KUIVAHARJAUS HARJA

Ihonhoidon tärkeimpiä asioita on ihoa kuoriva kuivaharjaus.
Se kirkastaa ihoa ja parantaa ihon aineenvaihduntaa. Ihon pinta pehmenee ja väri tasoittuu.

Määrä
Viimeiset tuotteet varastossa

TULOKSENA KAUNIS IHO

Kuivaharjaus on erinomainen keino vilkastuttaa ihon hiusverisuonien toimintaa ja poistaa ihon pinnasta siihen helposti kertyvä ylimääräinen marraskesi. Päivittäinen säännöllinen harjaus nuorentaa ihoa. 

Kuivaharjauksessa ihoa hierotaan pyörivällä, aina sydäntä kohti suunnatulla liikkeellä. Harjan paineen pitää tuntua miellyttävältä ja painetta voi lisätä ihon tottuessa käsittelyyn.

KotiSalonki
923011

Lisätiedot

Ihotyyppi
Epäpuhdas iho
Kaikille ihotyypeille
Kuiva iho
Ominaisuus
Kuoriva

Voit aloittaa harjauksen tehokkaammilla otteilla. Harjaus aloitetaan jalkapohjista, joista siirrytään vähitellen sydäntä kohti. Kun reidet on harjattu, siirrytään käsivarsiin kämmenistä alkaen. Viimeiseksi harjataan vartalo. Vatsa harjataan laajoilla pyöreillä liikkeillä. Vyötärö ja pakarat harjataan napakammin, varsinkin, jos on kertynyt senttejä ko. alueille.

Kevennä otetta alueilla, joissa iho on ohuempi, kuten käsivarsien ja reisien sisäpuolella ja kaulalla. Nämä alueet kannattaa harjata pehmeämmin ottein. Voit harjata kevyesti myös kasvot, rinnat ja kaulan. Harjaa kasvot ja kaula hyvin kevein liikkein alhaalta ylöspäin. Jos poskipäillä on couperosaa, eli laajentuneita punaisia verisuonia, jätä nämä kohdat harjaamatta.Harjaa 5-10 minuuttia 1-2 kertaa päivässä. Aloita kevyesti ja lisää voimakkuutta oman tuntemuksesi mukaan. Kuivaharjaus

Harjauksen jälkeen siirrytään lämpimään suihkuun ja huuhdellaan käsitelty iho. Jos iho on taipuvainen kuivumaan, se kannattaa suihkun jälkeen rasvata kosteuttavalla hoitovoiteella. Kuivaharjaus tasoittaa ihon talineritystä.

Säännöllinen kuivaharjaus tekee iholle ihmeitä; iho muuttuu sileäksi ja hyvänväriseksi. Muutos on vähittäinen ja vie aikansa ennen kuin tämä yllättävän hellävarainen menetelmä saa ihon uusiutumaan kauttaaltaan. Joidenkin viikkojen jälkeen säännöllinen kuivaharjaus palkitsee sinut ja sinulla on kirkas, tasainen ja terveennäköinen iho.

Saatat pitää myös

Tuotearvostelut

No customer reviews for the moment.

Kirjoita tuotearvostelu

KUIVAHARJAUS HARJA

KOTISALONKI® KUIVAHARJAUS HARJA

Ihonhoidon tärkeimpiä asioita on ihoa kuoriva kuivaharjaus.
Se kirkastaa ihoa ja parantaa ihon aineenvaihduntaa. Ihon pinta pehmenee ja väri tasoittuu.

Kirjoita tuotearvostelu