Kesämeikin ABC 1: Kevyt ja kestävä meikkipohja

meikkipohja

Kesämeikin ABC alkaa! Aurinkoisten kelien kunniaksi olemme koonneet teille viisi postausta täynnä käytännöllisiä ja trendikkäitä vinkkejä kesämeikkeihin. Oppaita julkaistaan pitkin kesää ja sarja käynnistyy tietysti kaikkein olennaisimmalla: eli meikkipohjalla. Tänään pureudutaan siis kesän muuttuneeseen ilmastoon, ihomuutoksiin sekä siihen, mitä vaatimuksia ne asettavat meikkipohjalle. Samalla käsittelemme ajankohtaisia meikkitrendejä ja opastamme tekemään kevyen ja kestävän pohjameikin vaihe vaiheelta!

Lue koko artikkeli

Uutta Colosélta: SK 50 Aurinkosuojavoide kasvoille

Tänä vuonna olemme saaneet nauttia lämpimästä ja aurinkoisesta keväästä. Paistetta on riittänyt jo huhtikuun alkupuolelta saakka, mikä tietysti tarkoittaa sitä, että iho on suojattava huolellisesti auringolta! Iloksemme saammekin kertoa, että Colosén valikoima laajenee entistä korkeamman suojakertoimen aurinkosuojavoiteella, joka auttaa ehkäisemään UV-säteilyn haittavaikutuksia mahdollisimman pitkäkestoisesti.

Lue koko artikkeli

Kevyttä kosteutusta kesäiholle: tutustu Colosén hedelmäemulsioihin!

kevyt kosteusvoide kesäksi

Kesällä ilmankosteus nousee talven kuiviin pakkaskeleihin verrattuna, eikä ihon pinta tunnu enää niin kuivalta. Pitkä ihonhoitorutiini alkaa tuntua puuduttavalta ja tuhdit voiteet hiostavilta. Siitä huolimatta ihon kosteutus kesäaikaan on valtavan tärkeää. Paahtava aurinko kuivattaa ihoa hiljalleen ja kosteusvoidetta kaipaava hipiä tuottaa enemmän talia paikatakseen putoavaa kosteustasapainoaan. Näin iho altistuu jatkuvalle näppylöiden kierteelle, kun rasvoittuvan tuntuista ihoa ei haluta voidella lainkaan.

Lue koko artikkeli

Tehohoitoa herkälle iholle: toukokuun uskomaton asiakasetu

herkkä iho

Kerroimme aikaisemmin blogissa siitä, mitä tarkoittaa herkkä iho ja miten sitä tulisi hoitaa. Herkän ihon hoito on huomioitu myös Colosén toukokuisissa tarjouksissa. Tarjousesitteestä löytyvän Sensitif -kasvoveden ja Sensitive -silmänympärysvoiteen lisäksi halusimme mahdollistaa herkän ihon tehokkaan kosteutuksen sitä tarvitseville. Toukokuun asiakaseduksi on siksi valittu Sensitive -linjan seerumi!

Lue koko artikkeli

Mitä tarkoittaa herkkä iho ja miten sitä tulisi hoitaa?

herkkä iho

Hyvinvoivan ihon perusta on ihotyypille ominaisten hoitotuotteiden valinta ja säännöllinen ihonhoito. Ihotyyppi voi olla kuiva, rasvoittuva, normaali tai sekaiho. Moni määrittelee ihonsa myös herkäksi. Herkkä iho ei ole kuitenkaan erillinen ihotyyppi, vaan kaikkien iho voi olla ajoittain herkkyyksiin taipuvainen. Miten herkän ihon sitten tunnistaa, ja miten sitä tulisi hoitaa?

Lue koko artikkeli