Kokeile kirkastavaa Detox-rutiinia!

Näyttääkö ihosi samealta talven jäljiltä? Toivota kevät tervetulleeksi ihoa kirkastavalla Detox-rutiinilla! Helppo, neljästä vaiheesta koostuva rutiini palauttaa ihon tasapainon ja vähentää epäpuhtauksien syntyä. Ihon sävy kirkastuu nopeasti ja sen pinta pehmenee. Detox-rutiini sopii normaalille iholle 1-2 kuukauden kuurina tai epäpuhtaalle iholle ympärivuotisesti.

Detox-rutiini pitää ihon kirkkaana

Iho tarvitsee Detoxia, kun sen pinta samenee, ihohuokoset tukkeutuvat ja talintuotanto kiihtyy. Silloin ihon kuona-aineiden poistuminen on hidastunut ja ihohuokoset kaipaavat syväpuhdistusta. Detox-rutiini palauttaa ihon normaaliin tilaansa tukemalla sen luonnollista puhdistusreaktiota. Näin epäpuhtauksien ja näppylöiden määrä vähenee, tulehdustilat rauhoittuvat ja ihon sävy muuttuu kirkkaammaksi.

Detox-rutiinissa ihohuokoset puhdistuvat, sen pinnasta poistuu toimimaton, kuollut ihosolukko ja sen aineenvaihdunta kiihtyy. Rutiini pohjautuu Colosén Detox-linjan tuotteisiin.

Detox-linja on kehitetty tasapainottamaan ja kirkastamaan ihoa. Linja sopii kuuriluontoisesti kaikille ihotyypeille tai jatkuvaan käyttöön epäpuhtaalle iholle.

Tuotteet sisältävät rauhoittavaa, antiseptistä ja ihohuokosia supistavaa hamamelisuutetta sekä korjaavaa hivenaineyhdistelmää sinkistä, kuparista ja magnesiumista. Yhdessä ne rauhoittavat ihon tulehdustiloja, hillitsevät talintuotantoa ja kirkastavat ihon sävyä. Voimakkaan antioksidanttinen linja ehkäisee lisäksi ikääntymisen merkkejä.

Detox-rutiinin neljä vaihetta

Detox-rutiini aloitetaan aina puhtaalta ja kuivalta iholta. Käytä ihon puhdistamiseen hellävaraisia tuotteita, jotka sopivat omalle ihotyypillesi. Seuraa sen jälkeen Detox-rutiinin vaiheita!

  1. Detox Kirkastava 24H Voide tasapainottaa ihoa, kiihdyttää sen uusiutumista ja hillitsee talintuotantoa. Käytä aamuin illoin puhdistetulla iholla ja tehosta hoitoa halutessasi Kirkastavalla Detox Seerumilla.
  2. Detox Syväpuhdistava Naamio syväpuhdistaa ihohuokosia, kuorii ihon pintaa ja vähentää epäpuhtauksien määrää. Käytä kerran viikossa edistämään kuona-aineiden poistumista iholta.
  1. Irtopuuteri antaa lisäsuojaa ilmansaasteilta ja katupölyltä, mikä vähentää ihon tukkeutumista. Lisää Irtopuuteri kasvoille ennen ulos lähtemistä.
  2. Detox Puhdistuslaput raikastavat ihon aina tarvittaessa. Lappujen Detox-yhdistelmä edistää ihon uusiutumista ja kuona-aineiden poistumista. Käytä aamuin illoin tai keskellä päivää esimerkiksi urheilun jälkeen.

Saatat pitää myös näistä