Tuuheutta tukkaan! Maaliskuun asiakasetuna hiusuutuuksia

Kaipaako tukkasi taikoja talven jäljiltä? Pakkasen ja kuivan sisäilman yhteisvaikutukset näkyvät monen kuontalossa kuivuutena, sähköisyytenä ja pörröisyytenä. Kun yhteisvaikutukseen lisätään pipon lätistämä kampaus, voi hyville hiuspäiville heittää hyvästit. Tuuheat, kosteutetut ja sileät kutrit saattavat tuntua kaukaiselta haaveelta – onneksi Colosélta löytyy tähän ratkaisu. Tutustu nyt hiuksia helliviin uutuuksiimme ja hyödynnä maaliskuun mahtava asiakasetu!

Uutuus: Colosé Aprikoosi-Volyymishampoo

Colosén valikoima on laajentunut uudella, pirteisiin tuubeihin pakatulla Basic-linjalla. Koko perheelle suunnitellut tuotteet tuovat helpotusta arjen hygieniaan sekä ihon- ja hiustenhoitoon.

Linjaan kuuluva Aprikoosi-Volyymishampoo on erityisesti hennoille hiuksille kehitetty hellävarainen shampoo. Sen sisältämässä aprikoosiuutteessa on lukuisia mineraaleja ja vitamiineja, jotka hoitavat hiuspohjaa ja antavat hiuksille antioksidanttista suojaa. Rauhoittava koostumus taas hoitaa ärtynyttä hiuspohjaa ja vahvistavat raaka-aineet antavat hiuksille runsasta volyymia pesun aikana.

Shampoosta löytyy helpotusta myös pörröiselle pehkolle: Bisabolol ja pantenoli hellivät arkaa päänahkaa ja yhdessä glyseriinin kanssa ne kosteuttavat sekä hiuksia että hiuspohjaa. Näin hiusten sähköisyys vähenee ja rasituksenkesto kasvaa! Lisäksi shampoo sisältää avokadoöljyä, joka on yksi ainoista kasviöljyistä, joka kykenee imeytymään hiuksen rakenteeseen. Se ravitsee ja vahvistaa hiusta sisältäpäin, antaen hiusten pituuksille lisää kiiltoa ja kestävyyttä.

Aprikoosi-Volyymishampoo nyt myyjillämme ja verkkokaupassa hintaan 15,00 € / 200 ml.

Kuivaa hiukset hellävaraisesti

Toinen keväinen uutuutemme on Pehmeä Hiusturbaani, joka kuivattaa hiukset pesun jälkeen nopeasti ja hellästi. Samalla se ehkäise niiden sähköisyyttä ja pörröisyyttä! Hiusturbaanin avulla voit unohtaa kuumat föönit kaappiin ilman, että tukan kuivumista täytyy odotella tuntikaupalla. Pehmeästä mikrokuitukankaasta valmistettu Hiusturbaani on myös tavallista pyyhettä hellävaraisempi, jolloin hiuksesi säästyvät kovan froteen hankaukselta.

Hiusturbaani saatavilla neljässä sävyssä (vaaleanpunainen, violetti, vaaleansininen, valkoinen) hintaan 9,90 € 

Maaliskuun asiakasetu: Aprikoosi-Volyymishampoo + Pehmeä Hiusturbaani

Maaliskuussa voit tutustua helliviin hiusuutuuksiimme erityisen edullisesti! Saat kuukauden asiakasedun käyttöösi, kun ostat mitkä tahansa kolme kosmetiikkatuotetta omalta Colosé-myyjältäsi.

Ostaessasi kolme tuotetta, saat Aprikoosi-Volyymishampoon sekä Pehmeän Hiusturbaanin yhteishintaan 12,00 € (24,90). Hiusturbaanin väri vaihtelee. Asiakasedun voi lunastaa Colosé-myyjiltämme 1.-31.3.2022 välillä. Etsi lähin myyjäsi täältä.

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.