Lisätehoa ihonhoitoon! 5 syytä käyttää seerumia

ihonhoito

Jokaiseen Colosén tuotelinjaan on räätälöity kasvovoiteen toimintaa tehostava seerumi. Seerumi on yksinkertaisuudessaan voiteen alla käytettävä tehotuote, jonka avulla saat kaiken irti päivittäisestä ihonhoidosta. Moni jättää seerumin hankkimatta tai unohtaa käyttää sitä säännöllisesti. Emme kuitenkaan suosittele aliarvioimaan seerumin merkitystä ihonhoidossa! Tässä postauksessa kerromme, miksi sitä ei kannata unohtaa.

5 syytä käyttää seerumia

Tiedätkö, mihin seerumia tarvitaan ja miksi ammattilaiset eivät suosittele pelkkään kasvovoiteeseen tyytymistä? Vaikka kasvovoide on tärkein osa ihonhoitoa puhdistuksen jälkeen, parhaimmat tulokset edellyttävät aina myös seerumin käyttöä. Kasvovoiteen tehtävä on suojata ihoa ja lukita kosteus ihoon, jolloin se ehkäisee ihon kuivuutta ja ärtymistä sekä pitää ihon pinnan pehmeänä. Kasvovoiteilla on monia muitakin ominaisuuksia ja oikein valittu voide tukee oman ihotyyppisi toimintaa.

Seerumi taas on kasvovoiteen aktiivinen pikkusisko. Sen tärkein tehtävä on viedä kosteutusta ihon syvempiin kerroksiin. Seerumi on räätälöity siten, että se sisältää tuhdimman annoksen aktiiviaineita, jotka imeytyvät ihoon tehokkaammin. Se on siis avainasemassa, kun ihon kuntoa halutaan kohentaa.

Tämän takia seerumi kannattaa lisätä ihonhoitorutiiniin:
 1. Seerumi vie kosteuden tehokkaasti ihon syvempiin kerroksiin
 2. Seerumi on pakattu täyteen aktiivisia aineita, jotka on suunniteltu imeytymään erityisen hyvin. Ne pääsevät siis vaikuttamaan juuri siellä, missä niitä tarvitaan.
 3. Pienessä tipassa seerumia on hurja määrä aktiivisia aineita. Se on äärimmäisen riittoisaa ja vähentää myös tarvittavan voiteen määrää.
 4. Seerumin imeytymiskyvyn ja runsaan aktiiviainepitoisuuden vuoksi ihonhoidon tulokset näkyvät nopeasti.
 5. Seerumit ovat täsmätuotteita, joita voi vaihdella ihon muuttuvien tarpeiden mukaan. Oikein valittu seerumi tuo nopeaa helpotusta esimerkiksi ärtyvälle, epäpuhtaalle, kuivalle tai ikääntyvälle iholle.
seerumi

”Seerumin avulla
aktiiviaineet
imeytyvät
syvemmälle”

Miten valita sopiva seerumi?

Seerumi valitaan pääasiassa ihotyypin mukaan, mutta valinnassa on hyvä huomioida myös ihon ajankohtaiset tarpeet. Onko ihosi kuiva pakkasten jäljiltä? Tai oletko havahtunut epäpuhtauksien lisääntymiseen? Voit kysyä tarkempia neuvoja omalta myyjältäsi, mutta yleensä sopiva seerumi löytyy seuraavalla jaottelulla.

 • Epäpuhtauksien hoitoon: Detox Purifying Serum 46,00 € / 50 ml
  Erityisesti epäpuhtaalle iholle kehitetty seerumi tasapainottaa ihon toimintaa ja vähentää tehokkaasti ihon epäpuhtauksia. Tehoseerumi ennaltaehkäisee myös ihon näkyvää ikääntymistä, tehostaa ihon kollageenin ja elastiinin synteesiä sekä madaltaa jo muodostuneita juonteita. Seerumi sopii kaikenikäisille.
 • Ihon syväkosteuttamiseen: Hyaluron4 Refresh Face Serum 53,00 € / 50 ml
  Erityisesti kuivalle iholle kehitetty seerumi sisältää tehokkaan yhdistelmän neljää erikokoista hyaluronihappoa. Se syväkosteuttaa ihoa ja silottaa kuivuuden aiheuttamia pintajuonteita. Seerumi palauttaa ihon heleyden, pehmeyden ja kimmoisuuden. Ohut koostumus sopii myös rasvoittuvalle iholle ja meikin alle kaikenikäisillä.
 • Herkän ja ärtyvän ihon rauhoittamiseen: Sensitive face serum 59,00 € / 50 ml
  Herkän ihon hoitamiseen kehitetty, rauhoittava seerumi ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Kosteuttavien ominaisuuksien lisäksi seerumi sisältää ihoa uudistavia ja suojaavia raaka-aineita, jotka tuovat herkälle iholle elinvoimaa sekä suojaavat ulkoiselta rasitukselta. Seerumi sopii kaikenikäisille.
 • Ikääntymisen merkkien ehkäisyyn: Plant Stem Cell Renewal Serum 46,00 € / 50 ml
  Arganpuun ja Edelweiss-kukan kantasoluja sisältävä, ihon aineenvaihduntaa kiihdyttävä ja ihoa uudistava tehoseerumi kaikille ihotyypeille. Seerumi syväkosteuttaa ja korjaa ihon eri kerrosten vaurioita, samalla kiinteyttäen ihoa ja tasoittaen näkyviä juonteita. Sen hellävarainen koostumus rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja sopii myös herkkäihoisille. Suositellaan yli 30-vuotiaille.

Tutustu tarkemmin Colosén seerumeihin tai kysy neuvoja lähimmältä myyjältäsi!

Saatat pitää myös näistä