Careliána Cosmetics: kevään 2022 uutuusmeikit

Careliána Cosmetics on maahantuontimme oma, Imatralla suunniteltu tuotesarja. Sarja kehitettiin erityisesti laatutietoisten kuluttajien tarpeisiin ja tavoitteemme on tuoda ammattitasoiset tuotteet jokaisen saataville. Julkaisuvaiheessa sarja kulki nimellä KotiSalonki. Nyt nimi on muutettu karjalaisia juuriamme kunnioittavaan ja yrityksemme nimeä mukailevaan muotoon. Tuotepakkaukset päivittyvät pikkuhiljaa uudistuneen brändimme mukaisiksi ja uudet tuotteet julkaistaan aina uudistuneilla pakkauksilla. Tänä keväänä lanseerattiinkin aivan ensimmäiset, uutta brändi-ilmettä kantavat Careliána Cosmetics tuotteet!

Meikkauksen ja ihonhoidon ammattilaisten kanssa yhteistyössä suunniteltu sarja tarjoaa uudenlaisen, entistä innostavamman kokemuksen ehostukseen. Korkealaatuiset tuotteet levittyvät pehmeästi ja lumoavat fantastisilla sävyillään. Sinulla on vapaus valita, mitä piirteitäsi korostat ja mitä värejä valitset. Kun teet sen Careliána Cosmeticsin tuotteilla, saavutat toivomasi lopputuloksen helposti. Voit luottaa siihen, ettei meikkisi vaadi jatkuvaa korjailua vaan kestää kauniina äärimmäisissäkin olosuhteissa.

Nyt lanseeratut uutuustuotteet on suunniteltu täydentämään olemassaolevaa valikoimaamme meikkipussin kulmakivillä sekä ajankohtaisilla trendisävyillä. Kokeile esimerkiksi kevään pirteää meikkitrendiä uusilla, värillisillä maskaroillamme!

Kevään 11 uutta tuotetta

 • Ultimate Eye Base – silmämeikin pohjustusvoide/primer
 • Ultimate Eyebrow Setting Gel – kulmakarvojen muotoilugeeli
 • Ultimate Glow palette – korostuspaletti/highlighter
 • Eyebrow pomade – voidemaisen kulmavärin uusi sävy Soft Brown
 • Confidence Mascara – värillinen maskara viidessä sävyssä:
  – Usko (sähkönsininen)
  – Toivo (laventeli/violetti)
  – Valta (luumu/violetti)
  – Voima (punainen)
  – Sisu (magenta)
 • Moist Lip gloss – huulikiilto kahdessa uudessa sävyssä:
  – Lupaus (korallinpunainen)
  – Usva (vaalea nude)

Tutustu kevään 2022 meikkiuutuuksiin

Seuraavissa kappaleissa kerromme tarkemmin uusista Careliána Cosmetics tuotteista ja jaamme vinkkejä niiden käyttämiseen. Poimi talteen myös vinkit mahtavista tarjouksista!

Ultimate Eyebrow Setting Gel / Kulmakarvojen muotoilugeeli 11,90 € / 10 ml

Kulmakarvojen Muotoilugeeli sopii kulmakarvojen kevyeen siistimiseen ja tarkempaan muotoiluun. Sen väritön koostumus asettuu nopeasti ja pitää kulmat muodossaan koko päivän. Tuotteen tarkalla harjapäällä geeli on helppo levittää tasaisesti ja muotoilla kulmat haluttuun tyyliin. Vedenkestävä koostumus pitää meikin virheettömänä säällä kuin säällä.

Aloita kulmakarvojen ehostus harjaamalla ne haluttuun muotoon Kulmakarvojen Muotoilugeelin avulla. Viimeistele lopputulos valitsemallasi Kulmavärillä (saatavilla sävyt Medium Brown, Soft Brown, Taupe ja Blonde).

Eyebrow Pomade / Voidemainen kulmaväri sävyssä Soft Brown 14,50 € / 7 g

Voidemainen kulmaväri sisältää runsaasti pigmenttiä ja on vedenkestävä sekä vegaaninen. Koostumus on kevyt, mutta peittävä ja pysyy paikallaan kosteissakin oloissa. Uusi sävy Soft Brown on neutraali keskiruskea, joka sopii useimmille. Sävyn tummuutta voi säädellä levitystekniikalla: mitä kevyemmin värin levittää, sitä vaaleammalta väri näyttää!

Luomiväripaketti erikoishintaan 23,00 € helmikuun ajan. Sisältää valitsemasi luomivärikaksikon ja primerin!
Ultimate Eye Base / Silmämeikin pohjustusvoide/primer 11,90 € / 10 ml

Luomivärin sävyjä vahvistava ja silmämeikin kestävyyttä pidentävä pohjustusvoide. Kirkas, ohueksi asettuva koostumus pitää meikin paikallaan pitkään ilman raskasta tunnetta luomilla. Tahmean pinnan jättävä pohjustaja on täydellinen luomivärien ja glittereiden kiinnittäjä! Vedenkestävä koostumus.

Levitä luomille ensin ohut kerros Silmämeikin Pohjustusvoidetta siveltimellä tai sormenpäällä. Anna voiteen asettua hetki ja lisää sen jälkeen luomivärit.

Ultimate Glow palette / Korostuspaletti/highlighter 25,50 € / 6 x 5,5 g

Kasvojen Korostuspaletissa on kaikki, mitä tarvitset kauniin kesähehkun aikaansaamiseksi. Kuusi hienostuneesti hohtavaa sävyä sopivat korostusväreiksi, poskipuniksi tai aurinkopuutereiksi. Paletti sopii erityisesti pohjoismaisille ihonsävyille hyvin vaaleasta keskitummaan. Sävyt ovat voimakaspigmenttisiä, mutta helposti häivyttyviä ja niiden voimakkuutta voidaan säädellä levitystavalla tai tuotetta kerrostamalla. Käytä kasvojen muotoiluun tai luomiväreinä!

Confidence Mascara / Värillinen Maskara 15,90 € / 10 ml

Värillinen Maskara antaa ripsille näyttävää pituutta yhdessä trendikkäiden sävyjen kanssa. Tarkasti erotteleva, silikoninen harja tavoittaa pienimmätkin ripset ja annostelee maskaran tasaisesti. Ripsivärin pehmeästi levittyvä koostumus pidentää yksittäisiä ripsiä ja antaa ripsiriville hienostunutta volyymia ilman paakkuja.

Sopii käytettäväksi yksinään tai mustan/valkoisen maskaran päällä. Sävyn intensiivisyyttä voidaan säädellä kerrostamalla. Näyttävimmän lopputuloksen takaamiseksi suosittelemme käyttämään alla Colosén Basic Alusmaskaraa. Mustan maskaran päällä käytettynä saat ripsille hienovaraisemman sävyn.

Saatavilla viisi keväistä sävyä:

 • Usko (sähkönsininen)
 • Toivo (laventeli/violetti)
 • Valta (luumu/violetti)
 • Voima (punainen)
 • Sisu (magenta)
Uudet ripsivärit nyt tutustumistarjouksessa 28.02.2022 saakka!
Moist Lip Gloss / Huulikiilto 15,50 € / 7 ml

Peittävä ja pitkäkestoinen huulikiilto, joka sopii myös kuiville huulille. Rikaspigmenttinen tuote jättää huulille täydellisen tasaisen sävyn ja kaunista kiiltoa. Koostumus takaa virheettömästi sävytetyt huulet tuntikausiksi, jopa iltaan asti. Samalla se ehkäisee huulten ihon kuivumista ja ylläpitää niiden kosteustasapainoa. Sopii käytettäväksi sellaisenaan tai huultenrajauskynän päällä.

Kaksi uutta sävyä:

Lisää käyttövinkkejä ja apua oikeiden sävyjen valintaan saat lähimmältä Colosé-myyjältäsi!

Saatat pitää myös näistä

2 kommenttia

 1. Värilliset ripsivärit ovat upeita, pysyy ripsissä hyvin ja silikonisen harjan avulla ne ovat äärimmäisen helppo levittää. Uutuudet ovat upeita, innolla odotan että pääsen kokeilemaan kaikkia!
  Kiitos kivasta blogista!

  1. Kiitos kommentista, ihan mahtavaa kuulla että tuotteet on olleet mieluisia! 🙂