Karkota kuivuus! Tunne Manteli-vartalovoiteen vaikutus ihollasi välittömästi

vartalon hoito Colosé

Kasvot ovat näkyvin ja usein myös herkin osa ihostamme. Siksi sen hoitamiseen käytetään runsaasti aikaa ja ihonhoitotuotteet valitaan tyypillisesti ihon ajankohtaisten tarpeiden mukaan. Iho on kuitenkin suurin elimemme, eikä sen hoito rajoitu pelkästään kasvoihin. Toisinaan vartalonhoito saattaa unohtua talviaikaan ja sen kuivuuteen havahdutaan vasta kevään kynnyksellä. Silloin iho tarvitsee jo tehokasta elvytystä ja herää kysymys, miten kuivuus saadaan karkotettua nopeasti?

Vartalonhoidon perusteet

Vartalon ihonhoito alkaa aina ihon tarpeiden kartoittamisesta ja sopivien tuotteiden valitsemisesta. Jos iho on kauttaaltaan kuiva ja paikoin karhea, on tärkeää panostaa tehokkaasti kosteuttavaan voiteeseen. Jos iho on rasvoittuvampi ja siinä esiintyy runsaasti näppylöitä, säännöllisen kuorinnan merkitys korostuu. Kaikille ihotyypeille yhteistä on hellävaraisten puhdistustuotteiden tärkeys. Pesugeelin ei tulisi kuivattaa ihoa eikä vaurioittaa ihon luonnollista pH-tasapainoa.

Vartalon ihon päivittäisessä hoidossa on kaksi tärkeää osa-aluetta:
  • Hellävarainen pesu
  • Kosteutus pesun jälkeen

Peseytymiseen on syytä valita suihkugeeli, joka kosteuttaa ihoa pesun aikana ja vaalii sen omaa suojabarrieria. Esimerkiksi Colosén Aprikoosi-Suihkugeeli sopii päivittäiseen peseytymiseen, sillä se rauhoittaa ihoärsytystä ja auttaa palauttamaan ihon luonnollisen kosteustasapainon. Jos käyt suihkussa päivittäin tai sitä useammin, on hyvä muistaa ettei pesugeeliä aina tarvita. Sitä on hyvä käyttää herkästi hikoaville taipeille, intiimialueelle ja jaloille. Muun vartalon ihon voi välillä huuhdella pelkällä vedellä.

Kosteutus on tärkeää jokaisen pesukerran jälkeen. Pelkkä lämpimällä vedellä huuhtelu liuottaa ihon omia rasvoja ja edistää kosteuden haihtumista ihon alemmista kerroksista. Tätä kosteusvajetta ehkäistään ja paikataan vartalovoiteella. Säännöllisessä käytössä riittää ohut kosteusvoide, joka sitoo kosteutta ihoon ja ehkäisee sen kuivumista. Hilseilevä tai kutiseva, erityisen kuiva iho vaatii kuitenkin tehokkaampaa hoitoa ja syvempää kosteutusta. Silloin kannattaa valita tuote, joka sisältää useampaa kosteuttavaa ainetta (esimerkiksi hyaluronihappoa, glyseriiniä, sorbitolia, karbamidia tai propyleeniglykolia) ja kosteutta sitovia öljyjä tai rasvoja.

Lisäksi vartalon iho tulee kuoria säännöllisesti joko vartalon kuorintavoiteella tai kuorintahanskoilla ja hellävaraisella pesugeelillä. Kuorinta irrottaa kuollutta ihosolukkoa, kiihdyttää ihon pintaverenkiertoa ja edistää sen uusiutumista. Pitkällä aikavälillä kuorinta auttaa pitämään ihon pinnan pehmeänä ja joustavana, ehkäisemään näppylöitä, ihon karheutta ja veltostumista. Se edistää myös ihon luonnollista kuona-ainaiden poistumista ja edistää hoitotuotteiden imeytymistä.

Uutuus: Manteli-Vartalovoide

Vuoden alussa Colosén valikoimaan saatiin upouusi Basic-linja. Linjaan kuuluu koko perheen päivittäisiin tarpeisiin suunniteltuja ihonhoito- ja hygieniatuotteita, jotka piristävät värikkäillä pakkauksillaan. Joukossa on esimerkiksi uusi vartalon intensiiviseen hoitoon sopiva Manteli-Vartalovoide. Nopeasti imeytyvä vartalovoide sisältää runsaasti kosteuttavia aineita ja öljyjä, jotka karkottavat ihon kuivuuden nopeasti!

Manteli-Vartalovoide on kosteuttava ja suojaava vartalovoide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Sen kevyt koostumus imeytyy nopeasti ja tarjoaa iholle runsaasti kaivattua kosteutusta. Näin ihon pintaan jää pehmeän hoidettu tunne, mutta vaatteet pääsee pukemaan ilman pitkän imeytymisajan odottelua! Voiteen raikas, merellinen tuoksu on luonteeltaan hento ja sopii moneen makuun sukupuolesta tai iästä riippumatta.

Manteli-Vartalovoide sisältää arvostettuja tehoaineita, kuten:
  • Manteliöljyä, joka koostuu ihon suojabarrieria tukevista rasvahapoista ja ihoa ravitsevista vitamiineista (E, B ja K)
  • Antioksidanttista E-vitamiinia, joka suojaa ihosoluja ulkoisilta tekijöiltä ja ylläpitää ihon terveyttä ja kimmoisuutta
  • Kosteuttavaa hyaluronihappoa ja glyseriiniä, joiden yhteisvaikutus palauttaa ihon kosteustasapainon nopeasti
  • Karite- eli sheavoita, joka sitoo kosteuden ihoon ja pitää sen pinnan pehmeänä

Manteli-Vartalovoide on loistava valinta osaksi päivittäistä ihonhoitoa. Sen kaksi humektanttia kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja manteliöljyn ja karitevoin seos varmistavat, että kosteus pysyy ihossa ja ihon pinta pehmenee. Vartalovoiteen sisältämät vitamiinit taas ravitsevat ihoa ja antavat sille lisäsuojaa ulkoisilta rasitustekijöiltä. Erityisesti jokapäiväiseen käyttöön suunnitellusta voiteesta on pidetty myös sen kevyen koostumuksen vuoksi: voide on helppo levittää suihkun jälkeen ja vaikutuksen tuntee iholla välittömästi!

Raikkaan tuoksuinen voide sisältää ihoa ravitsevaa ja suojaavaa manteliöljyä, kosteuttavaa hyaluronihappoa ja pehmentävää karitevoita. Suojaava, kosteuttava ja ravitseva voide sopii koko perheen käyttöön.

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.