Miten valita silmänympärysvoide?

Maahantuonnista ja myyjiltämme kysytään usein neuvoja ihonhoitoon. Yksi yleisimmistä pohdintaa herättävistä aiheista on silmänympärysihon hoito ja siihen sopivat tuotteet. Sopivan silmänympärysvoiteen löytäminen voi tuntua hankalalta, eikä syyt sen käytöllekään ole aina niin ilmeiset. Mihin silmänympärysvoidetta siis tarvitaan ja mikä tuote kannattaa valita?

Silmänympärysvoiteen käyttö kannattaa aloittaa nuorena – viimeistään silloin, kun aloittaa säännöllisen meikkaamisen. Meikkituotteiden käyttö lisää ihonpuhdistuksen tarvetta, jolloin ihon kosteuttamisen tarve kasvaa. Koska silmänympärysiho on muuta ihoa ohuempaa, se on myös herkempi reagoimaan kosteustasapainon heittelyihin. Tämän vuoksi silmänympärysvoiteen käyttäminen on jopa tärkeämpää kuin kasvovoiteen.

Miksi silmänympärykset kaipaavat omaa voidetta?

Monesti mietitään, riittääkö yksi voide koko kasvojen iholle. Suosittelemme kuitenkin aina hankkimaan erillisen silmänympärysvoiteen, sillä silmänympärysten iho on erityisen ohutta ja herkkää.

Kolme tärkeintä syytä käyttää erillistä silmänympärysvoidetta:

  • Tavalliset kasvovoiteet saattavat tukkia ja turvottaa herkkää silmänympärysihoa.
  • Iho on kaikkein ohuinta silmien ympärillä ja siinä näkyy ikääntymisen muutokset nopeiten. On tärkeää, että alueella käytetty tuote on räätälöity ehkäisemään näitä muutoksia!
  • Silmänympärysvoiteet harvoin vain kosteuttavat – esimerkiksi Colosén Sensitive Silmänympärysvoide laskee lisäksi turvotusta ja tummuutta silmänalusilla!

Mikäli haluat vähentää purkkien määrää esimerkiksi reissukassissa, useimmat silmänympärysvoiteet sopivat käytettäväksi myös koko kasvoilla. Silmänympäryksille räätälöidyt erityisominaisuudet tekevät niistä kasvovoiteita kalliimpia, joten ratkaisu sopii lähinnä väliaikaiseksi.

Miten valita silmänympärysvoide?

Siinä missä muu kasvojen iho reagoi vuodenaikoihin esimerkiksi talintuotannon muutoksilla, silmänympärysiho pysyy usein stabiilimpana. Tämän vuoksi silmänympärysvoide valitaan pääasiassa ihotyypin ja ikääntymisen merkkien perusteella. Samaa silmänympärysvoidetta voi käyttää pitkään, vaikka kasvovoidetta vaihtelisi ihon muuttuvien tarpeiden mukaan.

Löydä paras silmänympärysvoide omalle ihollesi!

Herkälle iholle: Sensitive

Jos ihosi on herkästi reagoiva tai ärtynyt, kokeile herkälle iholle suunniteltua Sensitive Silmänympärysvoidetta. Sen sisältämä Eye Contour Solution on erityisesti silmänympärysten hoitoon kehitetty yhdiste, joka yhdessä saarnipuun tuhkauutteen orgaanisen silikonin ja B3-vitamiinin kanssa ylläpitää ihon normaalia verenkiertoa ja vahvistaa verisuonia – näin vähentäen turvotusta, tummuutta sekä kirkastaen ja tasoittaen herkkää silmänympärysihoa.

Hinta: 59,00 € / 50 ml

Kuivalle/normaalille iholle: Hyaluron4

Kun silmänympärysiho kaipaa tehokasta kosteutusta, on Hyaluron4 Silmänympärysgeeli paras valinta. Sen kevyt, nopeasti imeytyvä koostumus syväkosteuttaa kuivaa silmänympärysihoa. Geeli sopii myös normaalille ja öljyiselle iholle, sillä se ei lisää ihon pinnan rasvaisuutta. Silmänympärysgeelissä käytetty peptidien yhdistelmä silottaa ihoa ja vaalentaa tummia silmänalusia.

Hinta: 55,00 € / 50 ml

Ohentuvalle iholle: Miracle

25 ikävuoden jälkeen iho alkaa ohentua kollageenintuotannon hidastuessa. Muutokset näkyvät nopeimmin silmänympärysiholla, jonka hoitoon on kehitetty kasvikollageenia sisältävä Miracle Silmänympärysvoide. Voidemainen koostumus sisältää ihon omaa talia muistuttavaa jojobaöljyä, joka sitoo kosteutta ihoon ja suojaa sitä ulkoiselta rasitukselta. Kasvikollageeni ja C-vitamiini auttaa ylläpitämään ihon kimmoisuutta ja ehkäisemään juonteiden muodostumista.

Hinta: 32,00 € / 15 ml

Aikuiselle iholle: Kasvien Kantasolu

Yli 30-vuotiaille suunnattu Kasvien Kantasolu Silmänympärysvoide tehostaa ihon omien kantasolujen toimintaa ja kiihdyttää ihon uusiutumista. Se vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ikääntymisen merkkien ehkäisyssä: kasvien kantasolut kiihdyttävät solujen toimintaa ja peptidiyhdistelmä elvyttää, hoitaa ja tasoittaa juonteita sekä vähentää tummuutta silmänympärysiholla. Lisäksi voide kosteuttaa ja suojaa ohenevaa silmänympärysihoa.

Hinta: 47,50 € / 50 ml

Väsyneelle iholle: Lifting Roll-On

Kun ongelmana on tummat silmänaluset ja silmänympärysiho kaipaa näkyvää virkistystä, kannattaa valita Silottava Lifting Roll-On. Sen ohut koostumus imeytyy nopeasti, samalla kosteuttaen, kirkastaen ja energisoiden ihoa. Voide poistaa tehokkaasti turvotusta ja tummuutta silmänympärysiholta sekä silottaa sen pintaa. Lifting Roll-On levitetään teräskuulalla, joka viilentää ja virkistää ihoa jo tuotetta levitettäessä.

Hinta: 39,50 € / 15 ml

Saatat pitää myös näistä