Tehokas antiperspirantti tekee arjesta luksusta!

Itsevarmuus rakentuu pienistä, tärkeistä palasista, joiden henkilökohtainen merkitys voi vaihdella suuresti. Toiselle on tärkeintä, että oma peilikuva heijastaa omia kauneusihanteita. Toinen kokee itsensä varmimmaksi, kun tuntee sosiaalisten taitojensa kehittyvän. Perhe, ystävät, työelämä, ulkoinen olemus, henkilökohtaiset vahvuudet ja persoonallisuus rakentavat meidän jokaisen omakuvaa. Millaisten lasien läpi sitä katselemme, on meidän oma valintamme.

Joskus itsevarmuus voi olla kiinni pienen tuntuisista asioista, jotka saavat vaaleanpunaiset lasit huurtumaan. Esimerkiksi hikoilu kesken jännittävän esityksen saattaa viedä pohjan onnistumisen riemulta. Onneksi tällaiset tilanteet ovat täysin ehkäistävissä! Tehokas antiperspirantti tuo itsevarmuutta tärkeisiin tilanteisiin ja tekee arjesta luksusta.

Tehokas ja pitkävaikutteinen antiperspirantti

Colosén suositut, erittäin tehokkaat Deodorant Roll Onit sopivat kaikille ihotyypeille estämään ja tasapainottamaan liiallista hikoilua. Tämä antiperspirantti supistaa hikirauhasia ja vähentää nopeasti hikoilua. Sen antibakteerinen koostumus ehkäisee hien pistävää hajua iholla ja koostumuksen parfyymi jättää iholle miellyttävän tuoksun.

Deodorant Roll On pitää kainalot kuivina ja olon raikkaana aamusta iltaan. Sen avulla voit keskittyä päiväsi tärkeimpään tehtävään ja unohtaa hikoilun aiheuttaman epävarmuuden!

Valitse mieleisesi tuoksu

Colosén Deodorant Roll On on tehokas apu hikoiluun. Sen geelimäinen koostumus ei ärsytä ihoa eikä jätä kainaloita tahmaiseksi. Tuote sopii koko perheelle ja valikoimasta löytyykin jokaisen nenää miellyttävä tuoksu! Valitse vapaasti miesten oma Souffle Vert, naisellinen Fleurie tai kaikille sopiva, sporttinen Intense.

Mihin antiperspirantin teho perustuu?

Iholle nousee epämiellyttäviä tuoksuja, kun ihon luonnollinen bakteerikanta reagoi suurten hikirauhasten erittämän hien kanssa. Antiperspiranttien käyttö vähentää ja ehkäisee hikoilua sekä supistaa hikirauhasia. Antiperspiranteissa on useimmiten alumiinisuoloja, jotka liukenevat hikeen, muodostavat hikirauhasten pinnalle ohuen geelikerroksen ja vähentävät näin hien määrää iholla useiden tuntien ajan.

Alumiinisuolat eivät imeydy ihoon, vaan suolojen toiminta perustuu niiden vaikutukseen ihon pinnassa. Jos alumiini imeytyisi ihoon ei tuote silloin toimisi. Maailman yleisintä alkuainetta, alumiinia on muun muassa juomavedessä ja ruoassa. Tutkimuksissa on todettu, että alumiinia sisältävät antiperspirantit ja deodorantit eivät aiheuta terveysriskejä, eikä myöskään alumiinin ja rintasyövän välillä ole todettu yhteyttä.

Joulukuun upea asiakasetu

Joulukuun asiakaseduksi valittiin Colosén suositut Deodorant Roll Onit! Kun teet yli 50 € kertatilauksen, saat käyttöösi huikean erikoisedun: valitse joko naisellinen Fleurie tai sporttinen Intense asiakasetuhintaan 9,00 € (ovh. 17,50 €).

Edun saat ainoastaan omalta Colosé-myyjältäsi. Lähimmän myyjäsi löydät täältä. Asiakasetu on voimassa 1.-31.12.2021.

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.