HYALURON4 SILMÄNYMPÄRYSGEELI

HYALURON4 SILMÄNYMPÄRYSGEELI

Colosé

Colosé Hyaluron4 Refresh Eye Gel 50 ml

KOSTEUTTAVA HYALURONIGEELI SILMÄNYMPÄRYSIHOLLE

Neljän molekyylikoon hyaluronihappoa sisältävä silmänympärysgeeli elvyttää ja syväkosteuttaa ihoa, ennaltaehkäisten juonteiden ja ryppyjen muodostumista. Se säätelee ihon kosteustasapainoa tehden ihosta pehmeämmän ja joustavamman.

Hyaluron4 silmänympärysgeeli on kehitetty hoitamaan erityisesti herkkää silmänympärysihoa. Kevyt koostumus imeytyy hyvin ja sopii myös rasvoittuvalle iholle.

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
55,00 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

SYVÄKOSTEUTTAVA GEELIMUOTOINEN SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Geelimuotoinen silmänympärysvoide on koostumukseltaan ohutta, minkä vuoksi se imeytyy ohuelle silmänympärysiholle nopeasti. Tuote sopii erityisen kuivalle ja kosteusköyhälle iholle, ja se syväkosteuttaa silmänympärysihoa tehokkaasti neljän molekyylikoon hyaluronihapon avulla. Nopeasti imeytyvä geeli jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi rasvoittamatta sen pintaa, sopien hyvin myös rasvoittuvan ihon hoitamiseen.

Silmänympärysgeelissä käytetty peptidien yhdistelmä silottaa ihoa ja vaalentaa tummia silmänalusia. Lisäksi tuotteessa on kosteuttavaa kasviglyseriiniä ja ihoa rauhoittavaa pantenolia. Hyaluron4 -silmänympärysgeeli palauttaa silmänympärysiholle luonnollisen heleyden ja kirkkauden, tasoittaa ihon pintaa ja häivyttää ikääntymisen merkkejä sekä kirkastaa tummia silmänalusia.

Koko
50ml
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Kuiva iho
Rasvainen iho
Ominaisuus
Vegaaninen
11130

AQUA (WATER) - GLYCERIN - BUTYLENE GLYCOL - CARBOMER - SODIUM ACETYLATED HYALURONATE - SODIUM HYALURONATE - SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER - HYDROLYZED HYALURONATE - XANTHAN GUM - PHENOXYETHANOL - BIOSACCHARIDE GUM-1 - PALMITOYL TRIPEPTIDE-5 - DUNALIELLA SALINA EXTRACT - PANTHENOL - 3-AMINOPROPANE SULFONIC ACID - CALCIUM HYDROXYMETHIONINE - POTASSIUM SORBATE - ETHYLHEXYLGLYCERIN - SODIUM BENZOATE - SODIUM HYDROXIDE - PENTOLACTONE - PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL - PPG-26-BUTETH-26 - HYDROXYETHYLCELLULOSE - PENTYLENE GLYCOL - POLYSORBATE-20 - CITRIC ACID

4 hyaluronihappoa

Muodostavat tehokkaan ja kokonaisvaltaisen yhdistelmän, joka syväkosteuttaa ihoa sekä säilyttää ihon kosteuden. Täyttää ihon kosteusvarantoja sitoen kosteutta ilmasta ihoon ja muodostaa iholle suojaavan kalvon, estäen näin kosteuden häviämistä iholta.

Kasviglyseriini

Ylläpitää ihon luonnollista puolustusmekanismia: Parantamalla ihon luontaista vastustuskykyä, se auttaa suojaamaan ihoa ulkoisilta haitoilta (kylmä ilma, tuuli, ilmansaasteet, UV-säteily). Se muodostaa näkymättömän suojafilmin iholle, joka vähentää stressitekijöiden vaikutuksia orvasketeen.

Parantaa ihon kimmoisuutta: Kireän tuntuinen iho saa tarvitsemaansa kosteutta. Glyseriinin ihon pintaa kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi ihon elastisuus paranee ja iho tuntuu miellyttävältä.

Säätelee kuivan ihon liuskoittumista: Se auttaa myös pintakuivan ihon hilseilyä syväkosteuttamalla ihoa sekä vähentäen kuivan ihon muodostumista, jättäen näin ihon uloimmat kerrokset ehjiksi ja sileiksi.

Korjaa epidermistä: Edistää rasvahappojen muodostumista ja on näin tärkeä tekijä ihon paranemisessa sekä eheytymisessä.

Tasoittaa ja pehmittää: Pintaa kosteuttavat ominaisuudet auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainon vakaana, saaden ihon sileämmäksi. Glyseriini myös kosteuttaa ja parantaa ihon kuntoa, saaden ihon tuntumaan pehmeämmältä.

Biosaccharide gum-1

Luonnollinen kosteustekijä, jonka vaikutus on pitkäkestoinen. Tekee tuotteen miellyttävän tuntuiseksi ja helpottaa levittämistä kasvoille. Kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti.

Pantenoli - Provitamiini B5

Omaa tulehduksia ehkäiseviä, ihoa suojaavia sekä kosteuttavia ominaisuuksia. Auttaa säilyttämään ja ylläpitämään ihon luontaista kosteustasapainoa, jättäen ihon samettiseksi ja pehmeän tuntuiseksi. Kosteuttavien sekä tulehduksia ehkäisevien ominaisuuksiensa vuoksi sen on todettu rauhoittavan ärsytyksiä iholla, nopeuttavan pienten haavaumien paranemista lisäämällä ihon epitelisaatiota eli terveen ihon muodostumista, sekä tekevän kuivasta ihosta pehmeämmän tuntuisen ja kimmoisamman.

Kalsium ja aminohapot

Pitävät yllä orvaskeden luonnollista toimintaa ja lisäävät tärkeiden ihosolujen aktiivisuutta, vahvistaen näin ohuen ja hauraan ihon rakennetta. Vahvistaa ja kiinteyttää ihoa, palauttaa ihon kimmoisuuden sekä silottaa epätasaisuuksia iholla.

Peptidit - Palmitoyl Tripeptide-5

Peptiditeknologia sekä erinomaiset vaikuttavat raaka-aineet tehoavat silmänympärysihon moniin ongelmiin korjaten ja parantaen ihon rakennetta sekä silottaen herkkää silmänympärysihoa. 14 päivän käytön jälkeen kuluttajat ovat huomanneet jopa tummien silmänalusten vaalenemista. Loistavien anti-age-vaikutusten lisäksi kliiniset kokeet osoittivat tuotteen täyttävän kuluttajien vaatimukset kaikilla tärkeillä osa-alueilla arvosteltaessa silmänympärystuotteen vaikuttavuutta.

Huolellisen kasvojen puhdistuksen jälkeen, levitä pieni määrä tuotetta sormenpäähän ja imeytä tuote taputtelemalla se hellävaraisesti silmänympärysihoon. Käytä aamuin ja illoin ennen muita ihonhoitorutiiniisi kuuluvia tuotteita. Vältä suoraa kosketusta silmään.

No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle