Pitkäkestoinen KotiSalonki Huulikiilto pitää huulet pehmeinä!

Kaipaatko helppoa huulipunaa, joka kestäisi pitkään kauniina eikä kuivattaisi huulia? Toimme viime vuonna Colosé-tuotteiden rinnalle myös suunnittelemamme meikkisarjan, joka vastaa ammattimeikkaajien standardeja. Huolella kehitetyt, korkealaatuiset meikit ovat tulleet täydentämään Colosén valikoimaa. Yksi sarjan suosituimmista tuotteista on pitkäkestoinen Huulikiilto, joka ylläpitää huulten kosteustasapainoa!

KotiSalonki Huulikiillot

KotiSalonki Huulikiillossa voit luottaa kahteen asiaan: se peittää ja pysyy! Voimakaspigmenttinen Huulikiilto on helppo levittää pakkaukseen kuuluvalla, tarkalla applikaattorilla huulten reunoja mukaillen. Sen kaunis kiilto korostaa huulia ja niiden pulleutta, saaden ne näyttämään terveiltä ja hyväkuntoisilta. Peittävä puna piilottaa huulten värivirheet ja antaa niille upean, pitkäkestoisen sävyn. Samalla sen täyteläinen koostumus silottaa huulten pintajuonteita.

Päivän saatossa ja kiillon kuluessa huulille jää kaunis, voimakas sävy, joka kestää syömisen ja juomisen. Kiillon kosteutta sitova koostumus ehkäisee huulten herkän ihon kuivumista ja halkeilua, tehden siitä täydellisen tuotteen talvikaudelle. Huulikiilto on hyvä vaihtoehto myös rohtuneille ja kuiville huulille, joille tavallinen huulipuna ei sovi. 7 ml riittoisa pakkaus kestää pitkään, sillä rikaspigmenttistä Huulikiiltoa tarvitaan vain pieni määrä kerralla, eikä tarvetta lisäilylle juuri tule!

Huulikiiltojen sävyt

Haave

Lämmin, persikkainen nudesävy.

Unelma

Viileän vaaleanpunainen.

Taika

Neutraali marjanpunainen.

Lumous

Raikas, aavistuksen viileä punainen.

Marraskuun upea asiakasetu

Oletko jo testannut kaikkia sävyjämme? Mikäli suosikkisi on vielä tilaamatta, meillä on sinulle iloisia uutisia! Marraskuun asiakasetuna saat valita minkä tahansa upeista KotiSalonki-huulikiilloista hintaan 5,00 € kun tilauksesi arvo on vähintään 60,00€ ! Tämä huippuetu on voimassa kaikilla Colosé-myyjillämme marraskuun ajan.

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.