IRTOPUUTERI

IRTOPUUTERI

Colosé

IRTOPUUTERI

Colosé Poudre de beauté 30 g

Läpikuultava, mattapintainen irtopuuteri päivittäisen ehostuksen kiinnittämiseen ja suojaamaan kasvojen ihoa. Irtopuuterilla aikaansaadaan pitkäkestoinen meikki joka ei kiiltele. Silkkinen, höyhenen kevyt koostumus silottaa ihon pintaa ja tekee siitä samettisen. Riittoisa pakkaus, jossa mukana puuterivippa ja kätevä kierrekansi.

Varastossa - toimitusaika 2-6 vrk
29,00 €
Sisältää alv:n

Tuotteiden INCI-listat on lisätty sivustolle yhtäaikaisesti tuotteiden kanssa. Ajantasainen ainesosalista löytyy aina pakkauksesta.

 

SUOJAAVA IRTOPUUTERI

Koostumukseltaan neutraali ja ihoystävällinen irtopuuteri sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Kevyt koostumus ei tuki ihohuokosia, jolloin iho saa hengittää eikä siihen muodostu niin paljoa epäpuhtauksia. Sisältää ihoa hoitavaa riisilesettä, jolla on erinomainen kyky sitoa kosteutta ja ehkäistä ihon kiiltelyä. Irtopuuterin farmaseuttinen, puhdistettu talkki silottaa ihoa ja pehmentää puuterin koostumusta, kun taas sinkki tuo puuteriin ilmavuutta ja pidentää sen kestoa iholla. Sisältää UV-suojafiltterin. 

Irtopuuterilla viimeistellään aina pohjameikki. Se kiinnittää värivoiteen ja tekee meikistä kestävän, ehkäisten liiallista kiiltoa iholla sekä antaen himmeyttä ja pehmeyttä meikille. Irtopuuteri jättää kasvoille kerroksen, joka antaa iholle lisäsuojaa ulkoisia rasitustekijöitä vastaan.

Koko
30g
Ihotyyppi
Kaikille ihotyypeille
Sinetti
Kyllä
Ominaisuus
Vegaaninen
Tuotteen mukana
Puuterivippa
12301

TALC - ZINC STEARATE - DIMETHYLIMIDAZOLIDINONE RICE STARCH – PARFUM (FRAGRANCE) – METHYLPARABEN – BHT – BENZYL SALICYLATE - TITANIUM DIOXIDE (CI77891) – IRION OXIDES (CI77492, CI77491, CI77499)

Kopauta pieni määrä irtopuuteria rasian kannelle tai kämmenelle, ja riko puuterin koostumus puuterivipalla hieroen. Levitä puuteri meikkivoiteen päälle puuterivipalla painellen. Käy koko kasvot läpi, ja lisää puuteria erityisesti rasvoittuville ihoalueille.

No reviews

Saatat pitää myös

Sivusto käyttää evästeitä tehdäkseen vierailustasi sujuvampaa.
Hyväksyn tietosuojakäytännön.

Tuote lisätty toivelistalle