KEVYESTI ETEENPÄIN HOIDETUILLA JALOILLA

JALKAHOITO

Ihminen viettää jalkojen päällä koko elämänsä. Siksi niistä huolehtiminen pitäisi olla ensisijaisen tärkeää, varsinkin jos tehdään töitä paljon jalkojen päällä. Elämän mittaan kertyneet tuhannet kilometrit kuormittavat jalkoja. Säännöllisellä jalkojen hoidolla voidaan ehkäistä monia kivuliaita jalkavaivoja ja pitää jalat terveinä. Jalkojen hyvinvointi vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Aloitetaan jalkahoito pienellä varvasjumpalla

 

  1. Riisutaan sukat jalasta ja harotetaan aluksi varpaita erilleen, toistetaan liike kolme kertaa.
  2. Noustaan seisomaan ja asetutaan mukavaan asentoon. Jalat tukevasti maassa nostetaan aluksi ukkovarvas / isovarvas ylös, pidetään hetki ylhäällä ja lasketaan alas. Tämän jälkeen nostetaan kaikki muut varpaat ylös niin, että ukkovarvas on kiinni lattiassa. Pidetään hetki ja lasketaan alas. Toistetaan molemmat liikkeet 3 kertaa.
  3. Tehdään vielä varpaille nousuja 5 kertaa. Liike vahvistaa jalan poikittaiskaarta ja ehkäisee jalkaholvin laskeutumista.

 

Rentouttava pikainen kotijalkahoito

 

  1. Laitetaan puhtaaseen pesuvatiin muutama tippa meren hoitavia mineraaleja ja vitamiineja sisältävää Bain Moussantia sekä luonnon parhaita öljyjä sisältävää ihonhoitoöljyä ja lasketaan päälle lämmintä vettä (näin saadaan vatiin ihanan pehmeää vaahtoa).
  2. Sujautetaan jalat lempeän lämpimään rentouttavaan jalkakylpyyn. Annetaan jalkojen nauttia kylvystä noin 10 – 15 minuuttia.
  3. Nostetaan toinen jalka vedestä ja hierotaan jalkaan kauttaaltaan vähintään nilkkaan asti Colosén kokovartalokuorintavoidetta pyörivin hellin liikkein. Muista kuoria huolellisesti myös jalkapöytä sekä varpaat. Tuotetta hierotaan jalkaan n. 2 minuuttia ja toistetaan sama toiseen jalkaan.
  4. Huuhdellaan ja kuivataan jalat huolellisesti, myös varpaan välit. Viilataan kynnet ja työnnetään varovasti kynsinauhoja taaksepäin appelsiinipuutikulla. Kynsiin voi sipaista kynsiä vahvistan alus-päällyslakan.
  5. Hierotaan jalkoihin rauhoittava ja pehmittävä jalkavoide Mollifiante. Jalkavoide pehmittää kovettumia, kosteuttaa ihoa, ehkäisee bakteerien kasvua, vähentää jalkojen liikahikoilua ja tuoksuongelmia. Vaikuttavina aineina muun muassa arnikkiuute, kamferi, allantoiini ja mentoli.
  6. Ripotellaan kevyesti talkkia jalkoihin. Colosén talkki omaa antiseptisiä ominaisuuksia, jotka neutraloivat jalkoihin muodostuvia ikäviä hajuja. Talkki jättää jaloille kuivan ja raikkaan tunteen. Sopii hyvin vähentämään jalkojen hikoilua ja epämiellyttäviä hajuhaittoja. Miedosti deodoroiva.
  7. Viimeistellään jalkahoito lakkaamalla varpaankynnet lempi kynsilakalla.

Miten ihanan kevyet jalat.

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.