Uusi ura ihonhoidon asiantuntijana! Sinustako salonkiopas?

Haaveiletko elämänmuutoksesta? Ota uusi startti alkavaan vuoteen ja hae salonkioppaaksi! Tarjolla on töitä kosmetiikasta kiinnostuneille, ahkerille tekijöille. Oletko se sinä?

Töitä kosmetiikan parissa

Colosén edustajat eli salonkioppaat ovat koulutettuja ihon- ja kauneudenhoidon asiantuntijoita. Heidän tärkein tehtävänsä on opastaa asiakkaita oikeanlaisten tuotteiden löytämisessä sekä auttaa heitä kaikissa kauneudenhoitoon liittyvissä kysymyksissä. Aloittaaksesi et tarvitse mitään erityisosaamista, sillä koulutamme jokaisen edustajamme alkuun! Tulemme myös vahvistamaan osaamistasi säännöllisillä lisäkoulutuksilla.

Suomessa toimii satoja salonkioppaita ja yhteishenkemme on lämmin. Otamme uudet tekijät ilolla vastaan ja toivotamme teidät tervetulleeksi tiiviiseen joukkoomme. Mottomme onkin, että ”Yhdessä olemme enemmän!”

Miksi kannattaa ryhtyä salonkioppaaksi

Jos olet kiinnostunut kosmetiikasta ja pidät sosiaalisista tilanteista, viihdyt varmasti salonkioppaana. Pääset suunnittelemaan oman työsi rytmin ja määrän, etkä jää koskaan yksin!

  • Tarjoamme täyden tuen ja koulutuksen tehtäviin.
  • Työ on helppoa: KotiSalonki -esittelyt noudattavat aina samoja rakenteita, joita seuraamalla menestyt.
  • Voit myös työskennellä kotoa käsin. Tee esimerkiksi omat Facebook-sivut ja pidä esittelyjä verkossa. Saat itse valita, miten työskentelet!
  • Myyt trendikkäitä, korkealaatuisia ja kohtuullisen hintaisia tuotteita, joita asiakkaasi oikeasti tarvitsevat.
  • Et jää koskaan yksin: työtä tehdään ryhmissä ja sinulla on aina aluepäällikkösi ja maahantuonnin täysi tuki.
  • Myyntiprovisiot ovat huipputasoa. Omista myyntimääristäsi riippuen voit saada SalonkiOppaana 15-40% provisiota ja aluepäällikkönä jopa 40-50%. Edetä voit heti, kun työ on tuttua ja kaipaat uusia haasteita!
  • Kampanjoiden aikana saat entistä paremmat ansiot ja bonuspalkintoja.
  • Saat ostettua omat, laadukkaat ihonhoitotuotteesi aina edullisesti.
  • Uusille salonkioppaille tarjoamme erityisen edullisen aloitusnäytteistön, joka helpottaa alkuun pääsyä. Näytteistö maksaa 129,00€ ja sisältää yli 300€ arvosta tuotteita ja välineitä.
  • Tutustut muihin kauneudesta kiinnostuneisiin ihmisiin! Colosén maahantuonti Careliánassa toimii noin 500 SalonkiOpasta tai aluepäällikköä. Pääset tapaamaan muita esimerkiksi yhteisissä koulutuksissamme tai ryhmäkokouksissa.

Salonkioppaan terveiset

Salla Ylinen toimii salonkioppaana Turun seudulla Nice Face-ryhmässä. Tässä hänen terveisensä kaikille työtä harkitseville:

”Salonkioppaana pääsen osaksi mahtavan upeaa ”Colosé-perhettä”. Olen saanut tutustua upeisiin ihmisiin, olen saanut heistä oikeita ystäviä. Itselläni on aivan ihana aluepäällikkö, jonka kanssa yhteistyö sujuu hyvin ja hän huolehtii omista ryhmäläisistään voisiko sanoa jopa rakkaudella. Maahantuonti on meille myös läheinen, eikä vain jokin nimi paperilla. Maahantuonnin väki oikeasti välittää meistä jokaisesta ja arvostaa ihan jokaista Salonkiopasta riippumatta siitä, paljonko hän myy.

Salonkioppaana saan esitellä ja myydä tuotteita, jotka ovat laadukkaita, hoitavia, testattuja ja Salonkikelpoisia. Mahtavaa on se, että saan tehdä työtä Colosén eteen juuri sen verran kun haluan. Toki on suotavaa, että myyntiä olisi joka kuukausi, mutta sehän on helppoa kun on niin hyvät tuotteet joita myydä.

Pidän työstäni Salonkioppaana myös siksi, että saan osallistua ihaniin konferensseihin sekä koulutuksiin joissa oppii paljon uutta sekä tapaa ihmisiä. Ne ovat mukavia tapahtumia joiden eteen on nähty paljon vaivaa.

Lisäksi Salonkioppaana saan käydä asiakkaiden luona pitämässä Kotisalonki® -tapahtumia. Tapahtumat ovat hyvää vastapainoa päivätyölleni Varhaiskasvatuksen opettajana. Tapaan ihania ihmisiä ja saan tarjota heille henkilökohtaista opastusta oman ihon hoitoon tai meikin tekoon upeiden tuotteiden avulla.

Salonkioppaana pääsen myös osallistumaan kuukausittain järjestettäviin oman ryhmäni kuukausikokouksiin, jotka järjestää oma aluepäällikköni. Näissä saa paljon tuotetietoa, jota voin hyödyntää kun menen pitämään Kotisalonkeja. Lisäksi tapaa ihania ryhmäläisiä.

Eli salonkioppaaksi ryhtymiseen on monia syitä!!!”

Haluatko mukaan? Toimi nyt!

Haemme joukkoomme nyt uusia, innokkaita salonkioppaita! Mikäli tehtävät kuulostavat kiinnostavilta, ole pikaisesti yhteydessä meihin, niin etsimme lähimmän ryhmäsi ja opastamme sinut alkuun. Voit myös esittää tarkentavia kysymyksiä sähköpostissasi ja kerromme mielellämme lisätietoja työstä.

Lähetä vapaamuotoinen esittely itsestäsi sähköpostilla osoitteeseen: careliana@colose.fi .

Vastaamme kaikkiin viesteihin mahdollisimman pian. Jos haluat päästä alkuun mahdollisimman nopeasti, voit myös etsiä lähimmän aluepäällikkösi täältä ja soittaa suoraan hänelle!

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.