Mikä ihmeen Kesämittari? Tutustu Colosén kesäkampanjoihin!

kesä alennukset

Heinäkuu käynnistyy Colosélla riemukkaissa tunnelmissa, sillä helteiden lisäksi saamme nauttia kesän huikeista kampanjoista! Maahantuonnissa käynnistyy yhtäaikaa heinäkuun tarjousten kanssa perinteinen Kesämittari-kampanja sekä Sun -setti, josta voit napata matkakokoiset tuotteet kesäreissuille ällistyttävän edullisesti.

Colosén perinteinen Kesämittari-kampanja

Jo perinteeksi muodostunut Kesämittari on helteinen etukampanja, jossa ostostesi määrä vaikuttaa etujesi suuruuteen. Tänä vuonna kampanja nähdään ensimmäistä kertaa myös verkossa, mutta perinteisiä lipukkeita voit edelleen tiedustella myyjiltämme.

Kesämittarin idea on yksinkertainen: tilaamalla kaksi täysikokoista tuotetta saat valita kolmanneksi tuotteeksi ekstraetu-tuotteen. Kun tilauksessasi on yhteensä kolme tuotetta, saat kaupan päälle valitsemasi lahjan!

Ekstraetu-tuotteet:

  • Vitality Tonic Pads 19,50  (27,00)
  • Edelweiss päivävoide SK 30 22,50  (30,00)
  • Detox 24H kirkastava voide 29,50 € (39,00)
  • Vartalon kuorintavoide 19,50 € (26,00)
  • Banaaniemulsio 22,00 € (28,00)

Lahjavaihtoehdot:

  • Hygieniageeli (15,50 €)
  • KotiSalonki Eyeliner Turkoosi tai Pinkki (12,00 €)
  • Hydra Face Puhdistusvoide (49,00 €)
  • After shave emulsio (34,00 €)

Hyödynnä Kesämittari-alennukset viimeistään 31.8.2021. Lue lisää kampanjasta ja tutustu etutuotteisiin verkkokaupassamme!

kosmetiikka alennukset

SUN -setti: upea etu Colosé-myyjiltä

Matkakokoiset tuotteet helpottavat kesäreissuja ja uusiin tuotteisiin tutustumista. Ne sujahtavat vaivatta matkalaukkuun tai kylpyhuoneen kaappiin, kun kaipaat vaihtelua. Pienet pullot ja tuubit kulkevat näppärästi myös käsilaukussa, jos esimerkiksi täysikokoinen käsivoide vie liikaa tilaa.

Heinäkuun aikana voit tutustua kaikkiin matkakokoihimme edullisesti Colosé-myyjien SUN -setillä! SUN -setti sisältää Colosén Puhdistusemulsion 40 ml ja Virkistävän Kasvoveden 40 ml. Lisäksi saat valita settiin kolme toivomaasi matkakokoista tuotetta! Tuotteet toimitetaan vetoketjullisessa pussukassa, joka helpottaa reissukassin pakkaamista.

Tilaa Sun -setti viimeistään 31.7.2021 omalta Colosé-myyjältäsi tai etsi lähin myyjäsi täältä!

Tutustu heinäkuun tarjouksiin

Kesämittarin ja SUN -setin lisäksi myös kuukauden tarjousesitteessä nähdään villejä kesätarjouksia! Heinäkuun tarjoustuotteet koostuvat arjen sankareista, jotka ovat vertaansa vailla. Esitteestä löydät muun muassa Colosén supersuositut antiperspirantit ja Mollifiante -jalkavoiteen, joka pelastaa kesän väsyttämät ja kuivattamat jalkapohjat.

Loppukesän aamuja taas nopeuttaa ihoa kiinteyttävä ja ihonsävyä tasoittava Sport cream. Rakastettu BB-voide kaunistaa ihoa välittömästi ja ehkäisee näkyviä ikääntymisen merkkejä. Vartalonhoitoon voit valita esimerkiksi ihoa hellivän Suihku- ja kylpyvaahdon tai silkin aminohappoja sisältävän Hydroactive -vartaloemulsion helteisillä hinnoilla!

Tutustu tarjouksiin ja lue lisää tuotteista täältä. Mikäli tarvitset apua oikeiden tuotteiden valitsemisessa, voit pyytää neuvoa lähimmältä Colosé-myyjältäsi.

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.