Miten välttää kosmetiikan hutiostokset?

kosmetiikan hutiostokset

Kauneustuotteiden ostamisessa varmasti yksi inhottavimpia asioita on kosmetiikan hutiostokset. Kaupassa harvoin on mahdollista kokeilla tuotteita iholle, sillä tuotteet ovat suljettuja ja testerit ovat usein niin kamalassa kunnossa, ettei niitä uskalla iholleen levittää. Kauppojen testerit eivät ole myöskään hygienisiä. Et voi tietää kuka ja miten testeriä on käsitelty ennen omaa vuoroasi.

Ostos tehdään siis usein sattuman varaisesti ja siksi myös hutiostoksen riski kasvaa. Kuinka monesti olet ostanut meikkivoiteen, joka kaupassa näyttää oikealta sävyltä, mutta kotona kasvojen iholle kokeiltaessa meikkivoide onkin aivan väärän sävyinen? Entäs, kun ostat kasvovoiteen kokeilematta ja kotona huomaat sen olevan liian ohut tai paksu omiin tarpeisiisi, tai pahimmassa tapauksessa se aiheuttaa reaktion ihoosi?

Lukemalla tämän postauksen opit välttämään kosmetiikan hutiostokset!

Me Colosélla ymmärrämme ongelman ja olemme luoneet siihen ratkaisun. Meistä jokainen on joskus aikanaan tuskastellut kosmetiikkahyllyn välissä ja miettinyt samoja kysymyksiä, kuin sinäkin. Mistä tiedän tuotteen sopivan juuri minulle? Miltä tuote tuntuu iholla? Olisiko toinen voide parempi kuin toinen? Onko tämä sävy minun iholleni sopiva?

Colosélle on juurikin tästä syystä luotu uusi upea konsepti, joka palvelee sinua ammattitaidolla. Tämän konseptin avulla vältät kosmetiikan hutiostokset ja tiedät miten kosmetiikka toimii juuri sinun ihollasi. Konseptin avulla vältät myös turhat kassajonot ja hälisevät ostoskeskukset.

Näin hyödyt Colosén uudesta KotiSalonki® konseptista

Salonki kotiin, vältä ruuhkat ja jonot

Mikä olisikaan parempaa, kuin shoppailla omalta kotisohvalta kosmetiikkaa ja näin välttää ruuhkaiset parkkihallit ja pitkät kassajonot. KotiSalonki® on kauneuden ja ihonhoidon salonki, jossa voit nauttia luksustuotteista ja rentoutua omalla ajallasi, kuin hoitolassa vaikka jokaisena päivänä. KotiSalonki® Oppaamme tulevat KotiSalonki®:n kanssa luoksesi hemmottelemaan sinua ja ystäviäsi. Näin tuomme palvelumme lähellesi ja helpotamme ostostesi tekoa.

Opi ammattilaiselta nopea arkirutiini

KotiSalonki® konseptin ensimmäinen palvelukokonaisuus on  Pikavisiitti Kauneuteen. Se sisältää päivittäisen helpon ja nopean kasvojen hoidon arkirutiinin kiireiselle tai vasta-alkajalle, eli kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan, mutta eivät halua tai kerkeä käyttämään siihen liikaa aikaa. Jokainen osallistuja saa tehdä itselleen hoidon korkealaatuisilla, hoitolatasoisilla tuotteilla. Ammattilaisen vinkeillä sinäkin opit hoitamaan ihoasi oikein ja oikeilla tuotteilla.

Ammattilainen ohjaa tuotevalinnoissa ja löytää juuri sinulle sopivat tuotteet

KotiSalonki® konseptissa koulutettu KotiSalonki® Opas ohjaa sinua henkilökohtaisesti tuotevalinnoissasi ja osaa neuvoa mikä tuote sopii juuri sinun ihollesi parhaiten. KotiSalonki® antaa mahdollisuuden myös kokeilla tuotteita Pikavisiitti Kauneuteen- hetken aikana. Pääset näin kokeilemaan tuotteita ennen ostopäätöstäsi. Aika hienoa, eikö totta! Näin vältät hutiostokset ja saat varmasti rahoillesi vastinetta. Samalla varmistut, että tuote on juuri sellainen, kuin sinun ihosi vaatii.

Vältä kosmetiikan hutiostokset ja varaa oma maksuton Kotisalonki® lähimmältä Colosé yhteyshenkilöltäsi. Listan yhteyshenkilöistämme löydät TÄÄLTÄ.

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.