Hyödynnä helmikuun asiakasetu ja suojaudu valovanhenemiselta!

UV-säteily talvella

Auringon UV-säteily on merkittävin tekijä ihon ikääntymisessä. Suomessa UV-säteilyltä tulee suojautua erityisesti kesällä, kun UV-indeksi ylittää luvun kolme. Kasvojen iho on syytä suojata myös keskitalven kireinä pakkaspäivinä, kun auringonvalo lisääntyy ja lumi heijastaa UV-säteilyn moninkertaisena. Lumen vaikutuksesta UV-säteily voi aiheuttaa talvella samanlaista haittaa kuin kesäaikaankin.

UV-säteily vanhentaa ihoa

Tutkimusten mukaan jopa 80% ihon näkyvästä ikääntymisestä johtuu auringon ultraviolettisäteilystä. Se aiheuttaa esimerkiksi juonteita ja ryppyjä, ihon kuivumista sekä pigmenttimuutoksia – kasvavasta ihosyöpäriskistä puhumattakaan. UV-säteily jaetaan säteilyn aallonpituuden mukaan UVA-, UVB- ja UVC-säteilyiksi. Näistä UVC-säteily suodattuu jo ilmakehän yläkerroksissa, eikä sitä esiinny maanpinnalla.

Mitä eroa on UVA- ja UVB-säteilyllä?

Maan pinnalle ulottuu sekä UVA- että UVB-säteilyä, jotka molemmat ovat iholle vahingollisia. UVB-säteilyn aallonpituus on lyhyempi ja se vaikuttaa lähinnä ihon pintakerroksessa. Se vastaa suuresta osasta rusketusta ja aiheuttaa ihon palamista sekä kasvattaa ihosyöpäriskiä. UVB-säteily ei läpäise ikkunalasia eikä paksua pilvipeitettä.

UVA-säteilyn aallonpituus on pisin ja se tunkeutuu ihon alempiin kerroksiin. Sille altistuminen aiheuttaa pääasiassa soluvaurioita ihon alemmissa kerroksissa ja johtaa ihon ennenaikaiseen ikääntymiseen. Toisin kuin UVB-säteily, UVA-säteily läpäisee pilvipeitteen ja ikkunalasit. Parhaiten suojaudutkin aurinkovoiteella, joka sisältää sekä UVA- että UVB-suojat.

Suojaudu UV-säteilyltä ja hyödynnä etusi!

Kokeile: Colosé Edelweiss Päivävoide SK 25

Edelweiss -voide suojakertoimella 25 sisältää tarkasti kehitetyn koostumuksen UVA- ja UVB-filttereitä, jotka muodostavat optimaalisen suojan auringonpolttamia ja ikääntymisen merkkejä vastaan. Lisäksi voide sitoo kosteutta, kiihdyttää ihon aineenvaihduntaa ja häivyttää ikääntymisen merkkejä Edelweiss-uutteen avulla. Voide on mattapintainen ja sopii myös meikinalusvoiteeksi.

Ultraviolettisäteilylle altistuminen on yleisin syy ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen, ryppyjen ja maksaläiskien muodostumiseen ja geneettisiin muutoksiin iholla. UV-suojan sisältävät ihonhoitotuotteet vähentävät auringon ja ilmansaateiden aiheuttamia vaurioita iholla. Edelweiss -päivävoide antaa optimaalisen suojan auringon polttavia ja vanhentavia UVA- ja UVB-säteitä vastaan.

Hyödynnä helmikuun asiakasetu

Colosén helmikuun asiakasetuna on Edelweiss -päivävoide hintaan 15,00€ (ovh 30,00€). Edun saat omalta Colosé-myyjältäsi, kun tilauksesi kokonaissumma ylittää 60€. Jos sinulla ei ole omaa Colosé-yhteyshenkilöä, löydät lähimmän myyjäsi täältä!

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.