Kesämeikin ABC 1: Kevyt ja kestävä meikkipohja

meikkipohja

Kesämeikin ABC alkaa! Aurinkoisten kelien kunniaksi olemme koonneet teille viisi postausta täynnä käytännöllisiä ja trendikkäitä vinkkejä kesämeikkeihin. Oppaita julkaistaan pitkin kesää ja sarja käynnistyy tietysti kaikkein olennaisimmalla: eli meikkipohjalla. Tänään pureudutaan siis kesän muuttuneeseen ilmastoon, ihomuutoksiin sekä siihen, mitä vaatimuksia ne asettavat meikkipohjalle. Samalla käsittelemme ajankohtaisia meikkitrendejä ja opastamme tekemään kevyen ja kestävän pohjameikin vaihe vaiheelta!

Millaisia vaatimuksia kesä aiheuttaa meikkipohjalle?

Kesähelteillä iho muuttuu usein rasvoittuvammaksi ja hikoilu hankaloittaa meikin pysyvyyttä entisestään. Erityisesti rasvaisella ihotyypillä meikki voi sulaa iholta päivän mittaan ja kiiltää voimakkaasti. Tällöin voimakkaan pigmenttiset tuotteet muuttuvat iholla laikukkaiksi eikä kevytkään meikkipohja näytä kauniilta. Kaikkein tärkeintä kesäaikana on siis kiinnittää erityistä huomiota meikin pohjustamiseen!

Kun tavoitellaan erityisen kestävää meikkipohjaa, suosittelemme aina lisäämään meikin alle Colosén Tyrninaamion. Geelimäinen naamio toimii tuhkimotippojen tavoin silottaen ihoa välittömästi, mutta sillä on myös pitkäaikaisia anti-age -vaikutuksia. Mattapintaiseksi asettuva naamio on myös varsinainen meikkipohjan pelastaja! Se ehkäisee ihon kiiltelyä ja pitää meikin paikoillaan rasvaisellakin iholla.

Pikakaunistajassa on tyrnin elvyttäviä rasvahappoja sekä kosteutta sitovia ainesosia jotka ylläpitävät ihon kimmoisuutta. Tyrniuutteen runsas C-vitamiinipitoisuus yhdessä naamion sisältämän hiivauutteen kanssa toimivat voimakkaina antioksidantteina ihon ikääntymistä vauhdittavia vapaita radikaaleja vastaan. Lisäksi C-vitamiini on tärkeä osa ihon kollageenisynteesiä.

Tyrninaamio sopii hyvin päivittäin käytettävänä, kiinteyttävänä tehohoitona meikin alle – se pitää meikin raikkaana ja tasaisena koko päivän. Meikki ei kiillä iholla ja ehostus kestää paikoillaan vaativissakin tilanteissa.

Kesän meikkitrendi numero 1: Kuulaan kaunis iho

Perinteisesti kesäisin meikkipohjasta halutaan tavallista kevyempi. Raskas pohjameikki tuntuu kuumina päivinä epämukavalta, minkä lisäksi kesällä meikkitrenditkin muuttuvat luonnollisemmiksi. Etenkin tänä kesänä kuulas, lähes meikittömän näköinen iho on voimakkaassa nosteessa!

Kaunista, luonnollisen näköistä ihoa ei tietenkään loihdita pelkillä meikkituotteilla: yhtä tärkeää on tarkistaa oma ihonhoitorutiini. Tarjoa iholle erityisesti riittävää kosteutusta ja muista myös kuoria kasvot säännöllisesti.  Hyvinvoivalla iholla meikkipohja näyttää aina kauneimmalta!

Näin teet kesän kevyen ja kestävän meikkipohjan:

  1. Levitä ensin kasvoille ohut kerros Tyrninaamiota.
  2. Kun Tyrninaamio on kuivunut (ja iholla tuntuu kevyttä kiristystä) levitä kerros Sport cream -meikkivoidetta. Voiteen voit levittää sormin tai kabukisiveltimellä.
  3. Mikäli iholla on näppylöitä tai muita virheitä, voit peittää ne Colosén Peittävällä meikkipuuterilla. Tuotteen voi painella iholle sormin.
  4. Puuteroi lopuksi ainakin T-alue Colosén irtopuuterilla. Näin saat luonnollisen mattapintaisen meikin, joka kestää virheettömänä iltaan asti!

Huom:  Ulkoillessa tulee muistaa lisätä myös aurinkosuojavoide. Aurinkosuoja levitetään Tyrninaamion alle ennen meikkaamista. Kokeile esimerkiksi Colosén uutta SK 50 Aurinkosuojavoidetta, joka antaa ultimaattisen suojan UV-säteilyä vastaan!

 

Sport cream on kevyen ja kuulaan meikkipohjan kulmakivi. Kaikille ihotyypeille sopiva, anti-age vaikutteinen päivävoide sisältää ihonsävyä tasoittavia pigmenttejä. Kevytkoostumuksinen voide asettuu iholle luonnollisesti ja häivyttää ihon pieniä virheitä. Lopputuloksena on luonnollisen kuulas, tasaisen sävyinen iho jolta meikki ei erotu!

Sävyttävä päivävoide sisältää kasvikollageenia, joka pitää ihon kimmoisana. E- ja C-vitamiini vahvistavat ja suojaavat ihoa ulkoisilta rasituksilta kuten saasteilta, lialta ja vapaiden radikaalien ikäännyttävältä vaikutukselta. Yksi kuultava sävy sopii lähes kaikille.

Mikäli sinulla on tummat silmänaluset tai runsaasti näppylöitä, suosittelemme peittämään ne Colosén Peittävällä meikkipuuterilla. Sen pigmenttinen koostumus piilottaa jopa tatuoinnit! Lopuksi meikki on aina hyvä viimeistellä samettisella Irtopuuterilla, joka suojaa ihoa ja pidentää meikin kestoa entisestään.

 

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme tai tilaa omasi lähimmältä Colosé-myyjältäsi!

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.