Kauneusvinkki: Syvennä katsetta alarajauksella – kokeile helppoa töpötintä!

litteä luomivärisivellin silmän rajaamiseen

Arkisin päivämeikki tehdään usein kiireessä, ja sen toivotaan olevan ennen kaikkea helppo. Perinteiseen ehostukseen kuuluu usein meikkivoide, puuteri, poskipuna, ripsiväri, kulmaväri ja huulipuna. Silmänrajaukset ja luomivärit jätetään monesti väliin tiukan aikataulun vuoksi, mutta sitä ei ehkä kannattaisi tehdä. Etenkin alarajaus on tärkeä osa meikkiä, kun katsetta halutaan korostaa.

Alarajaus syventää katsetta

Päivämeikissä yläluomen rajaaminen ei ole välttämätöntä, sillä ripsiväri tuo jo tummuutta ripsirajaan ja muotoilee silmää. Alaripset on kuitenkin monella harvat, eikä ripsiväri tuo haluttua tulosta alaluomelle. Alaluomea saa kuitenkin muotoiltua silmänrajauksella, joka samalla tekee katseesta syvemmän ja intensiivisemmän. Helppo alarajaus syntyy tasapäisellä, litteällä siveltimellä jota Colosélla kutsutaan leikkisästi töpöttimeksi!

helppo alarajaus

Helppo alarajaus

Alarajaus voidaan tehdä viimeiseksi, kun muu meikki on valmis. Töpöttimellä rajaus syntyy vikkelästi, ja molemmat alaluomet saa rajattua siististi alle minuutissa!

  1. Sipaise tummaa, mattaista luomiväriä siveltimeen.
  2. Kopauta ylimääräinen luomiväri paletin reunaan tai kämmenselkään.
  3. Vie sivellin silmän ulkonurkkaan, aivan ripsirajalle.
  4. Paina sivellintä kevyesti, ja vedä sitä kohti silmän sisänurkkaa. Hellitä otetta silmän puolenvälin jälkeen, jotta rajaus häivyttyy sisänurkkaa kohti.
  5. Toista toiseen silmään.

Vinkki: Mikäli kätesi tärisevät tai sivellin meinaa luisua, voit myös töpötellä rajauksen painelemalla sivellintä alaluomen linjaa pitkin!

Vertailukuva: Vasemmassa silmässä ainoastaan ripsiväriä, oikealla myös töpöttimellä tehty alarajaus.

Töpöttimellä tehty rajaus syntyy helposti kokemattomaltakin meikkaajalta, ja luo selkeän eron silmämeikkiin. Alarajauksen jälkeen silmät näyttävät suuremmilta ja katseesta tulee intensiivisempi. Varo kuitenkin viemästä rajausta liian lähelle silmän sisänurkkaa, sillä se saattaa tehdä silmästä pienemmän näköisen, etenkin, jos yläluomea ei ole rajattu. Halutessasi voit rajata alaluomen vain ulkonurkasta!

Alarajauksella voidaan tarvittaessa myös muokata silmien muotoa. Mikäli toinen silmä on esimerkiksi pienempi kuin toinen, tehdään sen silmän rajauksesta aavistuksen paksumpi. Näin syntyy illuusio samankokoisista silmistä.

litteä luomivärisivellin "töpötin"

Helppo alarajaus syntyy Colosén luomiväreillä ja litteäpäisellä siveltimellä eli töpöttimellä. Tuotteita voit tiedustella lähimmältä Colosé-myyjältäsi, listan myyjistä löydät täältä!

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.