Yllätä ystävä! Ohjeet hemmottelevaan kasvohierontaan

ystävänpäivä kasvohieronta

Haluatko juhlistaa ystävänpäivää ystävän, puolison tai perheenjäsenen kanssa, mutta ohjelmanumero on vielä mietinnässä? Rentouttava kasvohieronta vähentää turvotusta, vilkastuttaa verenkiertoa ja kiihdyttää ihon uusiutumista. Samalla se antaa aikaa yhteiselle juttutuokiolle ja mukavalle illanvietolle. Colosén ohjeilla voit hemmotella ystävääsi ja tehdä hänelle ihoa elvyttävän kasvohieronnan. Hieronta sopii myös itselle tehtäväksi, joten voitte kokeilla sitä yhdessä!

Vinkki: Jos teet hieronnan ystävälle, hän voi maata selällään sohvalla ja asettaa päänsä sohvan reunalle. Hieronta on helpoin tehdä, kun otat itsellesi tuolin sohvan viereen, heti ystävän pään taakse.

Vaihe 1: Ihon puhdistus

Aloita kasvohoito puhdistamalla kasvot. Koska päivittäinen ihon puhdistus on kauniin ja terveen ihon salaisuus, myös hieronta tehdään aina puhtaalle iholle.

Tee näin: Hiero iholle Colosén Puhdistusemulsiota ja pyyhi iho puhtaaksi vanulapuilla. Puhdistuksen viimeistelee Virkistävä Kasvovesi.

ihonhoito

Vaihe 2: Ihon kosteutus

Levitä kasvoille muutama pisara öljyä tai valitsemaasi seerumia. Kostutetulla iholla kasvojenhierontaliikkeet liukuvat sulavasti. Hieronta myös tehostaa kosteuttavan hoitotuotteen imeytymistä. Kokeile esimerkiksi geelimäistä Hyaluron4 –seerumia tai ravitsevaa Ihonhoitoöljyä.

ihonhoito kasvoöljy

Vaihe 3: Kasvojen hieronta

Seuraavaksi aloitetaan kasvojen hieronta! Voit tehdä hieronnan käsin tai käyttää apuna jadesta valmistettua hierontarullaa. Hieronnan aikana ihoa painetaan hellävaraisesti, muista kuitenkin ettei hieronta saa sattua. Toista jokainen kohta 3-6 kertaa.

kasvojen hieronta

  • Kaula: Aloita hieronta viemällä sormet kaulalle ja vedä pitkiä vetoja ylhäältä alaspäin. Liike jatkuu leukalinjoista aina solisluihin asti. Siirry tämän jälkeen keskemmälle kaulaa ja aloita hieromaan pyörivin ja pumppaavin liikkein kaulalta ylöspäin kohti leukaa. Mikäli käytät hierontarullaa, käsittele alue pitkillä, tasaisilla vedoilla.
  • Leukalinja, posket ja otsa: Jatka hierontaa keskeltä leukaa ja siirry pyörivin liikkein leukalinjaa pitkin kohti korvaa. Jaderullalla tehdään pitkiä, yhdensuuntaisia vetoja leukalinjalta korvia kohti. Poskien hieronta aloitetaan nenänpielistä. Hiero pitkillä vedoilla kohti kasvojen ulkoreunoja. Siirry tämän jälkeen kasvojen yläosaan. Otsaa hierotaan pitkin vedoin kulmakarvojen tasolta ylöspäin ohimoille.
  • Silmien ympärys: Ennen kuin hierot silmien aluetta, levitä silmänympärysvoide (esimerkiksi Miracle) kevyesti taputellen. Hiero herkkää silmänympärysihoa hellävaraisin ottein. Aloita hieronta silmän alta ja hiero yhdensuuntaisin vedoin sisänurkasta ulkonurkkaa kohti. Ulkonurkkaan suuntautuvat vedot vilkastuttavat imunestekiertoa ja laskevat silmänympärysten turvotusta. Tee muutama tasainen veto ja siirry lopuksi silmän yläpuolelle. Hiero ihoa pitkin vedoin kulmakarvan tyvestä alkaen kohti kulmakarvan häntää.

ihonhoito

Valmista tuli! Nyt kun olo on rentoutunut ja ihon verenkierto vilkastunut, voi hemmotteluhoidon viimeistellä ihotyypin mukaisella kasvonaamiolla. Kokeile esimerkiksi kosteuttavaa Hyaluron4 Kangasnaamiota kuivalle iholle tai syväpuhdistavaa Detox-naamiota epäpuhtaalle iholle.

Lisää vinkkejä ihonhoitoon ja apua tuotteiden valintaan saat omalta Colosé-myyjältäsi!

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.