Kesämeikin ABC 2: Näin muotoilet kasvot aurinkopuuterilla

aurinkopuuteri

Tänään jatkamme kesämeikin ABC:ta, jonka ensimmäisessä osassa käsiteltiin sitä, miten tehdään kesään sopiva, kevyt ja kestävä meikkipohja. Sarjan toinen osa liittyy kasvojen muotoiluun: tänään nimittäin kerromme, mikä tekee aurinkopuuterista kesän ykköstuotteen! Samalla opit tekemään luonnolliset, pehmeät aurinkopuuterivarjostukset jotka mukailevat kesän päivettynyttä kauneusihannetta.

Kesän meikkitrendit

Kesän kauneusihanteet ovat perinteisesti talviaikaa luonnollisemmat ja rennommat. Kuulas, päivettynyt iho pysyy vuodesta toiseen meikkitrendien aallonharjalla kesäkuukausien ajan. Sen lisäksi tänä vuonna nähdään erityisen kevyitä meikkipohjia, pehmeitä aurinkopuuterivarjostuksia, värikkäitä rajauksia ja tuuheita kulmakarvoja. Ota sinäkin kesän meikkitrendit haltuun ja varjosta kasvot ajankohtaisen tyylin mukaisesti aurinkopuuterilla!

Mikä on aurinkopuuteri?

Aurinkopuuteri on puuterimainen meikkituote, jonka avulla luodaan illuusio kesäisen päivettyneestä ihosta. Aurinkopuuteri on myös yksi monikäyttöisimmistä meikkituotteista: päivetyksen lisäksi sillä voidaan varjostaa kasvoja, tuoda hehkua iholle tai tehdä pikainen silmämeikki. Aurinkopuuterien sävyissä ja koostumuksissa on runsaasti eroja. Jos haluat käyttää aurinkopuuteria myös kasvojen varjostamiseen, valitse mattainen, melko neutraali sävy. Vältä erityisesti oranssin sävyjä voimakkaissa varjostuksissa.

Näin muotoilet kasvot aurinkopuuterilla

aurinkopuuterin käyttö

  1. Sipaise kabukisiveltimeen aurinkopuuteria.
  2. Pyyhkäise liika väri kämmenselkään.
  3. Levitä aurinkopuuteria vaakasuunnassa korva – nenälinjaa pitkin, aloita korvasta. Varo, ettet vie varjoa liian lähelle nenää.
  4. Häivytä aurinkopuuteri kohti ohimoita ja sipaise väriä myös hiusrajaan.
  5. Pyyhkäise aurinkopuuteria kevyesti leukapieliin: näin saat terävämmän leukalinjan.

Tavoitteena on muotoilla kasvojen reunoille ”E-kirjain” joka antaa illuusion korkeammista poskipäistä, kapeammista kasvoista ja luonnollisesta päivetyksestä. Mikäli kasvot näyttävät kauttaaltaan kalpeilta, voit levittää hieman aurinkopuuteria koko kasvoille puuterisiveltimellä.

aurinkopuuteri kasvojen muotoilu

Colosén Aurinkopuuteri Terre de Soleil

Colosén aurinkopuuteri on kivipuuterin muotoon pakattu, riittoisa tuote. Se sisältää ihoa hoitavaa Macadamian siemenöljyä joka aikaansaa pehmeästi levittyvän, iholle kauniisti asettuvan koostumuksen. Aurinkopuuteri antaa kasvoille kevyen, luonnollisen hehkun ympäri vuoden. Sen riittävän neutraali sävy sopii yleisimmille pohjoismaalaisille ihonsävyille myös pehmeiden varjostusten tekemiseen.

Colosén aurinkopuuteri on koostumukseltaan hyvin aloittelijaystävällinen: pehmeästi levittyvä puuteri on äärimmäisen helppo häivyttää ja sen tummuutta voidaan säädellä kerrostamalla.

Aurinkopuuteri on saatavilla Colosén myyjiltä sekä verkkokaupastamme. Kokeile tuotetta kesäkuun aikana ja hyödynnä helteinen tarjous!

Colosé aurinkopuuteri

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.