Halloween-vinkki: Näin teet helpon sugar skull -meikin

sugar skull halloween-meikki

Lokakuun viimeisenä viikonloppuna vietetään Halloweenia! Yhdysvalloista Suomeen rantautunut juhlapäivä kätkee sisäänsä herkuttelua, yhdessäoloa ja hauskoja naamiaisia. Vallattomien pukujen lisäksi Halloweeniin kuuluvat hurjat maskeeraukset, jotka viimeistelevät juhlapäivän asukokonaisuuden. Näyttävyydestään huolimatta maskeerauksen ei tarvitse olla vaikea toteuttaa, eikä sen tekemiseen aina tarvita mitään erikoistarpeita. Tänään kerrommekin, miten voit tehdä helpon sugar skull -meikin Colosén ja KotiSalongin tuotteilla!

Näin teet helpon sugar skull -meikin

Sugar skull -meikki on meksikolaistyylinen, hurja mutta suloinen Halloween-meikki. Sen tärkein osa on kuoppamaiset ympyrät silmien ympärillä sekä luurankomaiset huulet. Lisäksi tyyliin kuuluu kukkaset, kimallus ja kirkkaat värit!

Ohjeet sugar skull halloween-meikkiin:
  1. Aloita tekemällä meikkipohja. Voit valita omaan ihonsävyysi sopivan Kompaktin värivoiteen tai Peittävän meikkipuuterin, joka antaa voimakkaampaa peittoa ja mattaisen lopputuloksen.
  2. Hahmottele maskisi rajat. Piirrä ensin kevyet ympyrät silmien ympärille, hahmottele nenänpää ja muut haluamasi kuviot Kulma- ja rajauskynällä. Kynä liukuu pehmeästi meikkivoiteen päällä ja sen jättämää jälkeä on helppo korjailla tarvittaessa.
  3. Puuteroi meikkipohja. Kun hahmotelma on valmis, kiinnitä meikkivoide Irtopuuterilla.
  4. Väritä luomivärillä.  Täytä silmien ympyrät tummalla luomivärillä, mutta jätä liikkuva luomi tyhjäksi. Käytä tummille alueille mustaa luomiväriä KotiSalonki Duosta Kesäilta. Levitä lopuksi liikkuville luomille saman paletin vaaleanpunaista shimmersävyä.
  5. Pohjusta huulimeikki. Kestävän, nuden huulimeikin saat nopeasti KotiSalongin Huultenrajauskynällä sävyssä Haave. Rajaa sillä ensin huulet ja väritä ne sitten kauttaaltaan samalla tuotteella.
  6. Piirrä eyelinerilla. KotiSalonki Eyeliner sävyssä Musta sopii täydellisesti tarkkaan työskentelyyn. Vahvista sillä silmänympärysten rajat ja piirrä niiden ympärille terälehtimäisiä puoliympyröitä. Piirrä samalla eylinertussilla myös nenänpää ja muut kuviot, kuten huulten viivat.
  7. Lisää väriä! Täytä silmänympärysten terälehdet ja muut haluamasi kuviot kuten leuan kukkanen KotiSalonki Eyelinerilla sävyssä Pinkki. Voimakaspigmenttinen, tarkkakärkinen eyliner tuo meikkiin lisää näyttävyyttä.
  8. Viimeistele yksityiskohdat. Lisää lopuksi ripsiväriä ja viimeistele yksityiskohdat mustalla luomivärillä. Tee esimerkiksi luomivärirajaus alaluomille ja pehmennä huulten viivoja luomivärillä ja eyeliner-siveltimellä.

sugar skull halloween-meikki

Valmis halloween-meikki näyttää karmivan hienolta ja vakuuttaa ystäväsi maskeeraustaidoistasi! Kaikeksi onneksi kokonaisuus syntyy nopeasti ja olet valmis teemajuhliin tuossa tuokiossa. Colosén ja KotiSalongin korkealaatuiset tuotteet takaavat kestävän lopputuloksen koko illaksi.

Tutustu kaikkiin meikkituotteisiimme tai kysy lisää lähimmältä Colosé-myyjältäsi.

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.