Kesämeikin ABC 4: Rantapäivän pikameikki

rantameikki pikameikki

Tänään jatketaan Kesämeikin ABC:n parissa. Sarjassa on aikaisemmin perehdytty kevyeen ja kestävään meikkipohjaan, aurinkopuuterin käyttöön ja trendikkäisiin kesäkulmiin. Tänään kokoamme hieman vinkkejä yhteen ja kerromme, miten saat tehtyä kesäisen rantameikin viidessä minuutissa. Pikameikkien parhaimmistoa siis!

Rantapäivän pikameikki

Kesän lomapäivinä jokainen minuutti on tärkeä, eikä hetkeäkään haluta hukata sisätiloissa kyhnöttäen. Ainakaan, jos ulkona on hyvä sää. Silloin sitä toivoisi, että meikki syntyisi ihan itsestään ja rannalle pääsisi vailla viivästyksiä. Pelkkiä sormia napsauttamalla ei pikameikkikään synny, mutta lupaamme, että ohjeillamme loihdit kauniin kesämeikin vain viidessä minuutissa. Loppupäivästä voitkin nauttia ulkoilmassa!

Näin teet kesämeikin viidessä minuutissa

  1. Levitä kasvoille kerros Solaire Teintéetä käsin painellen. Aurinkosuojallinen meikkipohja on valmis minuutissa ja kestää luonnollisen mattapintaisena koko päivän!
  2. Tee nopeat varjostukset Aurinkopuuterilla. Voit ottaa mallia tämän postauksen ohjeista.
  3. Sipaise kulmakarvoihin Kulmaväriä viistopäisellä siveltimellä. Valitse sävy joka on hieman hiustesi sävyä tummempi. Täältä löydät ohjeet kesän huolettomaan kulmameikkiin.
  4. Ripsiin riittää kerros Vedenkestävää Maskaraa. Se pidentää ja tuuheuttaa ripsiä ja kestää jopa uimisen!
  5. Huulimeikki syntyy käden käänteessä, kun levität huulille kerroksen KotiSalonki Huulikiiltoa sävyssä Haave. Hempeä sävy sopii pehmeään meikkiin ja antaa huulille kaunista kiiltoa.

Vinkki: Jos sekunteja on vielä jäljellä, voit tuoda kasvoille lisää eloa poskipunalla. Tähän meikkiin suosittelemme KotiSalonki Poskipunaa Kaipaus. Sen lämmin sävy korostaa aurinkopuuterin tuomaa, päivettynyttä hehkua!

pikameikki rannalle
Kuvassa viiden minuutin rantameikki valmiina

Rantapäivänä ei tarvita suurta ehostusta: kevyt ihonsävyn tasoitus ja omien parhaiden piirteiden korostaminen riittää. Meikin tulisi olla kestävä eikä se saisi tuntua liian raskaalta. Siksi meikkipohjakin kannattaa tehdä yhdellä pitkäkestoisella tuotteella, joka toimii myös aurinkosuojana. Näin iholle ei tarvitse kerrostaa montaa paksua voidetta.

Pohjameikkiin suosittelemmekin aurinkosuojallista Solaire Teintéetä. Mattapintaiseksi asettuva, pitkäkestoinen meikkivoide tasoittaa ihon sävyä ja peittää ihon pintavirheitä. Hoitava koostumus kosteuttaa ja pehmentää ihon pintaa. Samalla se suojaa ihoa myös UV-säteilyltä ja vapailta radikaaleilta. Meikkivoiteesta on saatavilla kaksi sävyä, jotka sopivat yleisimmille pohjoismaisille ihonsävyille.

Mikäli ihotyyppisi on rasvoittuva tai se kiiltelee herkästi kesähelteillä, voit kiinnittää meikkipohjan vielä irtopuuterilla. Sen avulla iho pysyy samettisen mattapintaisena pitkään.

 

Tutustu meikkituotteiden valikoimaamme tarkemmin verkkokaupassa tai kysy lisää ja tilaa tuotteet lähimmältä Colosé-myyjältäsi!

Saatat pitää myös näistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.